US Open, turul 1

Simona Halep, victorie cu emotii in primul tur la US Open. Simona Halep vs. Danielle Rose Collins: 6-7, 6-1, 6-2

de Red. Sport     HotNews.ro
Luni, 25 august 2014, 18:15 Sport | Tenis


Simona Halep
Foto: wtatennis.com
Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, a avut un meci neasteptat de greu in fata lui Danielle Rose Collins (fara loc WTA) in primul tur de la US Open. Dupa un prim set pierdut pe fondul unui prim serviciu extrem de slab (49% procentaj), Halep si-a revenit treptat si a cistigat urmatoarele doua seturi categoric. Scor final 6-7, 6-1, 6-2. Iar in declaratiile de dupa meci, Simona Halep a spus ca trebuie sa-si imbunatateasca lovitura de dreapta - lucru evident avind in vedere numarul mare de greseli nefortate.

Desfasurarea meciului pe scurt:


Simona Halep si-a intrat extrem de greu in joc, pusa in dificultate si de serviciul agresiv al necunoscutei americance. Mai mult, dupa ce a simtit ezitarile Simonei, Danielle Rose Collins a inceput sa puna presiune si cu returul, "beneficiind" si de serviciul slab al romancei. Asa s-a ajuns in tie-break, cistigat facil de Collins.

Nici la inceputul setului doi Simona nu s-a simtit in apele ei, incomodata de loviturile puternice ale oponentei. Dar greselile nefortate ale ne-experimentatei Collins au readus-o incet-incet in meci pe Halep, care s-a turat pe masura ce primul serviciu nu a mai constituit o vulnerabilitate, ci o arma. Scorul de 6-1 a venit totusi ca o surpriza, un scor mincinos pentru cei care nu au urmarit meciul.

Setul trei a fost fara mari emotii. Devenise clar cine e seful pe teren, iar Collins nu a mai beneficiat nici de elementul-surpriza din primul set. Simona a impins-o tot mai des pe Collins spre colturile terenului si a avut chiar energie pentru citeva puncte in stil propriu: efort maxim pe tot terenul, recuperare spectaculoasa in defensiva si atac necrutator. Collins s-a recunoscut invinsa in fata propriului public (venit in numar mic la meci, semn ca Halep nu e inca un icon al tenisului - dar poate ca e mai bine asa pentru fata modesta, care detesta publicitatea).

Dclaratiile Simonei Halep imediat dupa meci:

 • In primul set am fost putin emotionata. E normal intr-un asa stadion de mare. Meciul a fost unul foarte greu. Ii urez succes adversarei, o felicit si sunt sigura ca va avea o cariera frumoasa in fata. Trebuie sa ma bucur de locul 2, insa nu mi-e usor. E multa presiune, multa lume imi spune ca trebuie sa castig. Eu incerc sa iau lucrurile meci cu meci. Trebuie sa imi imbunatatesc jocul cu forehandul. Azi nu mi-a mers.

 • Vezi mai jos cele mai importante momente ale meciului
FINAL! Halep - Collins 6-2. Game, set si meci Simona! 6-7, 6-1, 6-2
 • Halep a avut serva, insa a pierdut primul punct. La urmatoarea minge americanca a returnat in fileu. Halep a servit slab, americanca a returnat super in extrema, iar Simona a trimis in fileu. Dupa o minge scoasa in extrem de americanca, Simona face punctul cu un voleu: 30-30. Un schimb lung de mingi si Collins a trimis afara: 40-30 pentru Halep. Simona a fortat cu serviciul: primul a iesit afara, al doilea a intrat in teren, dar Simona a gresit cu o scurta la fileu si s-a restabilit egalitatea. A urmat apoi inca un punct pentru romanca si apoi un schimb de mingi in care Halep a parut ca va incheia meciul. Americanca a revenit insa si Simona a returnat afara. Halep revine iar in avantaj si incheie meciul dupa un schimb mai lung. Collins returneaza in fileu si Simona castiga setul decisiv si primul meci de la US Open!


Halep - Collins 5-2. Ce game: plin de greseli nefortate, cu Collins revenind de la 0-40 si ultimul punct cistigat dupa doua scurte consecutive. Simona serveste pentru meci

 • Halep a gresit nefortat cind avea 40-0 pe serviciul lui Collins, iar egalitatea s-a refacut pe tabela. Dupa un schimb lung de mingi, Simona rezista si reuseste sa ia avantaj pentru prima data dupa o greseala a americancei. Superb! Simona reuseste break-ul dupa ce s-a intins extraordinar dupa o minge. Americanca a returnat scurt de langa fileu, la limita, dar Halep a returnat in terenul lasat liber.

Halep - Collins 4-2. In acest game s-a vazut spiritul de luptator perfect al Simonei. O frumusete pentru iubitorii sportului, unul dintre momentele care inspira tinerii sa vina spre tenis

Sa notam si punctul meciului de pina acum: Halep a iesit superb din defensiva si a celebrat lovitura decisiva cu pumnul aruncat pe linga corp in stil Hagi la CM SUA 1994.

Si putina statistica (ce ar fi viata noastra fara cifre? :)

 • Puncte de break castigate: Halep 4/9 - Collins 1/5
  Puncte castigate: Halep 80 - Collins 70

Halep - Collins 3-2. Un game cistigat mai degraba facil de Collins, cu Halep usor deconectata dupa o ora si 40 de minute de joc.

 • Collins a revenit la serviciu si a castigat primul punct dupa ce Simona returnat lung in cross. Simona atacat in extrema, Collins abia a reusit sa returneze, dar romanca nu a mai putut ridica mingea peste fileu. A urmat un lung schimb de mingi, Simona s-a aflat in defensiva, dar americanca a gresit la fileu. Simona a gresit si Collins s-a apropiat de castigarea game-ului. La urmatoarea minge Simona returnat bine, Collins a tinut mingea in joc, iar apoi Halep nu a reusit sa nimereasca terenul.


Halep - Collins 3-1. Simona incepe sa arate a jucatoare de locul 2. Si-a crescut enorm nivelul jocului fata de primul set.

 • Halep a inceput game-ul numarul 4 din setul decisiv si a reusit sa castige primul punct dupa ce a plimbat-o pe Collins dintr-o parte in alta a terenului. Serviciu bun si Simona a reusit si urmatorul punct. Inca un serviciu bun, Collins n-a reusit sa returneze peste fileu. Simona loveste lung, iar arbitrul striga "out". Simona a contestat decizia, dar reluarile nu i-au dat dreptate. Halep face game-ul si isi castiga serviciul cu 40-15.

Halep - Collins 2-1. Break Simona. Collins a servit slab, iar Simona a reusit sa faca primul punct din game-ul nr. 3. Inca un schimb de mingi si Simona a reusit inca un punct. 30-0 pe serviciul americancei. Schimb lungi, Simona in defensiva, dar Collins n-a reusit sa gaseasca terenul la o lovitura ce parea simpla: 0-40 pt romanca. Urmatoarea minge returnata de Simona a iesit afara, dar Collins greseste la urmatoarea minge. Simona face break!


Halep - Collins 1-1. Simona ramine in meci cu un smash precis. Halep si-a inceput bine serviciul, insa n-a fost scutita de emotii: primul punct a fost facut dupa un retur scurt de la fileu. A urmat apoi inca o cursa la fileu si o minge trimisa in extrema de catre Halep. La 40-0 Halep a facut inca o dubla-greseala (a sasea din meci). A urmat apoi o serva buna, Collins a returnat slab si Simona a inchis game-ul


 • Primul serviciu in al doilea set: Halep 70% - Collins 56%. Asa se explica agresivitatea Simonei. Dupa un prim set execrabil din punct de vedere al serviciului, Halep a reusit sa-si puna ordine in executii. Sa vedem cum merge setul 3

Halep - Collins 0-1. Game la zero pentru americanca Danielle Collins. Setul decisiv a inceput cu Collins la serviciu. Dupa primele schimburi de mingi scorul era 30-0 pentru americanca. Collins a reusit mai mereu sa returneze aproape de tusa de fund, iar Halep nu a reusit sa returneze bine. A urmat apoi un retur afara, confirmat si de reluari: 40-0. Americanca reuseste lovituri consecutive numai pe tusa de fund, iar Simona n-a stiut cum sa gestioneze situatia. Game Collins: 1-0


SETUL 2

SET HALEP! Halep - Collins 6-1. Masinaria Halep s-a pus in functiune. In primul set Simona a aratat ca un Diesel gripat, dar acum a trecut pe modul Turbo.

 • Halep a servit pentru set si si-a inceput serviciul cu o lovitura buna si un atac eficient la fileu. A urmat apoi o minge trimisa afara de Halep: 30 - 15. Halep a ratat doua mingi consecutiv, iar Collins a ajuns sa aiba doua mingi de break. Serviciu bun al romancei, iar Collins a returnat in fileu. Americanca a fortat, a luat avantaj, dar Simona a reusit egalarea. Serviciul Simonai iar a dat semne ca scartaie, iar Simona a facut o noua dubla greseala (a cincea din meci). Collins insa nu a reusit din nou sa profite de mingea de break. Simona a servit slab, dar chiar si pe serviciul al doilea Collins a trimis afara. Halep a reusit apoi o serva buna si a castigat setul secund. 6-1.

Halep - Collins 5-1. Cam asa arata o campioana. Fara dubii. La 4-1, Collins si-a inceput serviciul slab, dar Simona n-a reusit sa profite. Americanca a continuat sa serveasca slab, insa de data asta Simona a returnat superb si a egalat. Collins nu a reusit sa gaseasca terenul, a pierdut o minge, iar la urmatoarea a lovit mingea cu rama dupa un atac bun al Simonei: doua mingi de break. Simona ramane calma, returneaza sigur, iar Collins trimite afara. Break Halep!

Halep - Collins 4-1. Simona a reusit sa castige castige primele doua puncte, al doilea dupa un challenge la serviciu. Reluarile au aratat ca mingea a cazut pe tusa, iar Simona a contabilizat astfel primul as. Collins a returnat apoi bine si a reusit sa reduca din diferenta. Simona a accelerat si a deschis unghiurile: 40-15. Simona a servit apoi si a facut o noua dubla greseala, a patra din meci. A urmat apoi un schimb lung de mingi, dar Simona a returnat afara: 40-40. Simona a avut noroc cu fileul, iar Collins a returnat afara. A urmat apoi un as si Simona si-a castigat serviciul.

Halep - Collins 3-1. In sfirsit break al Simonei pe serviciul foarte puternic al lui Collins. Sa fie acesta momentul descatusarii?
Game-ul numarul patru din setul secund a inceput americanca la serviciu, dar Simona a reusit sa castige primele puncte. Un alt retur al americancei pe tusa, dar Simona a reusit sa inchida punctul si sa-si faca trei mingi de break. Collins a reusit apoi sa salveze un punct, dar la urmatoarea minge a returnat afara. Break Simona!

Halep - Collins 2-1. In sfirsit un game la zero pentru halep, asa cum ar trebui sa fie mai multe daca ne uitam la clasament. Nu putem insa sa nu remarcam retururile foarte puternice ale americancei, toate aproape de linia de fund - semn ca serviciul Simonei e departe de optim. Simona a inceput bine serviciul si a punctat de trei ori la rand, ultimul punct printr-un voleu din apropierea fileului. Halep face game-ul la 0 dupa ce Collins returneaza afara.

Halep - Collins 1-1. Simona nu-si revine: a pierdut doua mingi de break! Game-ul doi a inceput cu un punct facut de Collins, dar Simona a revenit a egalat si apoi a trecut la conducere. Americanca a servit mai slab, iar Simona a punctat dupa un alt schimb lung de mingi. Collins a reusit sa castige apoi doua puncte la rand dupa ce a returnat de trei ori pe tusa intr-un schimb. Collins trimite mingea la fileu, Simona a urcat, dar n-a reusit sa ridice mingea peste plasa. Avantaj si apoi game pentru Collins.

Citeva statistici relevante pentru a intelege de ce se chinuie atit de tare Simona Halep (locul 2 WTA) cu o jucatoare care nu apare in clasamente:

 • Primul serviciu: Halep 54% - Collins 64%
 • Asi: Halep 0 - Collins 2

Halep - Collins 6-7, 1-0. Setul secund a inceput cu Simona la serviciu. Constanteanca a reusit servicii mai bune, a stat bine in teren pe retururile americancei, dar face si o greseala nefortata: 30-15. A urmat apoi un alt schimb lung de mingi, iar americanca a trimis afara. Simona a facut inca o dubla greseala (a treie din meci) si apoi a castigat game-ul pe un retur gresit al adversarei. 


SETUL 1

SET COLLINS! Halep - Collins 0-1 la seturi (6-7). In tie-break, Collins a servit prima si a castigat primul punct. Halep a castigat primul punct pe serva sa, dar apoi a facut o duba greseala. 2-1 si a urmat Collins la serviciu. Americanca isi castiga serviciile si se face 4-1. Collins a returnat apoi afara, iar pe urmatoarea minge Simona ataca, dar loveste in fileu: 5-2. Collins a servit pentru set, Simona a returnat din nou in fileu, iar la urmatoarea minge Simona a returnat afara.

Halep - Collins 6-6: Simona a reusit sa impinga game-ul in tie-break. Simona a servit sa ajunga la Tie-Break, dar Collins a returnat incredibil in lung de linie. Halep contesta decizia, dar mingea a cazut pe tusa. A urmat apoi randul lui Collins sa onteste o decizie de "out", insa reluarile au aratat ca mingea a picat afara. Halep si-a castigat apoi urmatorul serviciu si a fructificat si urmatoarea minge. Dupa inca o serva buna, Simona trimite meciul in Tie-Break. 6-6.

Halep - Collins 5-6: Collins a servit puternic de fiecare data, iar retururile Simonei nu au convins. A urmat apoi un retur afara, iar Collins a fructificat prima din cele trei mingi de game

Halep - Collins 5 - 5. Halep a servit sa ramana in meci, a punctat prima, dar apoi a gresit surprinzator si s-a facut 15-15. Pana la acest moment Simona a facut 10 greseli nefortate. Collins a returnat afara si Halep a facut apoi 40-15 dupa un schimb lung de mingi. Simona a urcat apoi la fileu, dar americanca a returnat afara. 5-5

 • Procentajul primului serviciu: 69% Collins - 49% Halep. Simona nu se regaseste la serviciu, e clar ca e punctul ei slab in acest meci pina acum

Halep - Collins 4 - 5. Collins a revenit la serviciu cu punct, Simona a egalat, dar la urmatoarea serva a returnat in tribune. Collins a reusit un serviciu pe linie si si-a facut doua mingi sa inchida game-ul. Apoi a urmat un as si Collins a trecut la conducerea setului.

Halep - Collins 4-4. Simona a pierdut trei servicii la rand dupa o serie de greseli nefortate. Collins a avut in fata 3 mingi de break. Simona a redus din diferenta, dar a trimis apoi mingea afara si Collins recupereaza breakul pierdut la inceputul meciului.

Halep - Collins 4-3. Collins a castigat primul punct pe serviciul sau, insa Simona a revenit si a egalat. Americana a raspuns cu un forehand in cross si a trecut in avantaj. Game-ul a continuat sa fie strans, Simona reusind sa egaleze. Collins a fortat la fileu si a mai castigat un punct, dar Halep a revenit cu o lovitura superba in coltul stanga al adversarei. La 40-40, americanca a trecut in avantaj si apoi si-a castigat serviciul. Halep a incheiat game-ul lovind in minge cu piciorul, Ivanisevic style.

Halep - Collins 4-2: Simona a inceput jocul cu o dubla greseala (serviciul tot o mai tradeaza, aici are probabil cel mai mare potential de crestere). Dar a revenit cu jocul ei recunoscut de picioare, o deplasare perfecta in teren. A incheiat cu un smash perfect.

Halep - Collins 3-2: Collins a revenit la serviciu si a castigat primele puncte dupa o serie schimburi lungi de minci cu sportiva romana. A urmat apoi o minge trimisa afara de Collins, pe fondul unei accelerari facute de Halep. A urmat un schimb in care Halep a respins fiecare atac, dar a pierdut cu un voleu de la fileu. Collins a castigat punctul urmator si si-a adjudecat game-ul.

Halep - Collins 3-1: Collins a inceput game-ul cu o ratare care arata ca are nervii slabi: o ratare ca in curtea scolii. Si asa s-a jucat tot game-ul. Game-ul a inceput cu Collinsa in ofensiva pe serviciul lui Halep, dar au urmat trei greseli nefortate ale sportivei americance. Simona a servit si si-a gastigat serviciul la zero

Halep - Collins 2-1. A venit si primul break al Simonei. Halep a inceput bine pe serviciul adversarei si a castigat primele puncte, dar americanca a dat semne ca revine. S-a facut 30-40 pentru Halep si apoi break pe o greseala nefortata a adversarei. Halep is back in business :)

Halep - Collins 1-1. Simona si-a cistigat greu serviciul, dupa trei egalitati. Nu se vede diferenta de clasament inca, americanca reusind s-o surprinda pe Halep cu citeva lovituri precise

Halep - Collins 0-1. Americanca si-a cistigat destul de usor serviciul, Halep a incercat lovituri decisive care s-au dovedit gresite

0-0. A inceput meciul, cu Danielle Rose Collins
la serviciu. Halep (costum in nuante de roz, sapca rosie) a castigat primul punct al meciului.
 • Jucatoarele au iesit la incalzire. Tribunele sunt mai degraba golase, sub un soare arzator
 • Castigatoarea va juca in turul 2 cu invingatoarea duelului Jana Cepelova (Slovacia, locul 65 WTA) - Torro Flor (Spania, locul 62 WTA).
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

29962 vizualizari

 • +5 (7 voturi)    
  Nu transmite nici o televiziune ??? (Luni, 25 august 2014, 18:51)

  DanDare [utilizator]

  Rusine ..., mai ales celor de la TVR abonament !
  • +1 (1 vot)    
   Vezi pe Eurosport 2 (Luni, 25 august 2014, 19:49)

   bigbrother [utilizator] i-a raspuns lui DanDare

   Era vorba sa fie pe Eurosport 1 dupa cursa de ciclism, bine ca n-au asteptat atat
  • -1 (1 vot)    
   televiziune (Luni, 25 august 2014, 20:31)

   muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui DanDare

   Televiziunea se numeste Eurosport si se ocupa cu transmisiunile sportive.
  • +1 (1 vot)    
   ba da (Luni, 25 august 2014, 21:55)

   villa [utilizator] i-a raspuns lui DanDare

   eurosport2
  • +1 (3 voturi)    
   Eurosport si Dolce Sport (Luni, 25 august 2014, 23:07)

   Miky60 [utilizator] i-a raspuns lui DanDare

   Nu-l da nici haznalele nici lab1.tv. Paradoxal, exista si altceva in afara de politica
 • -3 (13 voturi)    
  Hai bute (Luni, 25 august 2014, 19:10)

  muciflenduri [utilizator]

  Hai lucica, inca se poate, doar esti numarul 2 in lume.
 • -5 (13 voturi)    
  Simona, revino-ti!! (Luni, 25 august 2014, 19:14)

  Inna100 [utilizator]

  Nu te lasa intimidata de o pustoaica infumurata!!
  Este frustrant, insa aduna-te!! JOACA INTELIGENT. Si tu stii... ca stii sa joci inteligent, evitand capcanele ieftine ale lui Collins
  • +1 (7 voturi)    
   Bizonul roman (Luni, 25 august 2014, 20:30)

   muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui Inna100

   Draga Inna100, articolul asta e despre un meci de tenis, nu despre fotbalul din cartier.
   Apreciez insa ca ai reusit sa te abtii si nu ai spus nimic de mama lui Collins si nici nu ti-ai bagat nimic in nimeni.
   • +2 (2 voturi)    
    draga bizon roman (sau nu).. sau muciflenduri.. (Marţi, 26 august 2014, 9:33)

    Inna100 [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

    sau ce te ajuta puterile sa fii .. nu iti pot oferi multumiri pentru "aprecierile" dumitale.. .
    Recunosc ca nu ma pricep la fotbal , fie el practicat de profesionisti, fie practicat in cartier..
    Insa despre tenis stiu cate ceva. Desigur ca nu intra in interesul meu aprecieri de genul .. cat de sexi si inalte sunt jucatoarele, cat de scurta le este fusta, sau ce dimensiune au sanii.. asa ca nu este problema mea ca nu avem aceleasi criterii de evaluare a unei aparitii publice..
 • +10 (14 voturi)    
  Nu imi place cum joaca..sper totusi sa castige (Luni, 25 august 2014, 19:15)

  bigbrother [utilizator]

  Serviciu slab (ma omoara cat de mult poate gresi pe primul serviciu, statistic are o medie foarte slaba, iar de puncte castigate pe primul serviciu sunt foarte putine), joc pe mijlocul terenului (stiu, nu e usor sa nimeresti colturile, dar nici sa joace mingea ca la antrenamente nu e o solutie, si se vede la cat de obosita e Simona), iar acea agresivitate de care vorbea acum ceva timp e doar cate un zvacnit din cand in cand.

  Nu mai pricep la tenis decat la nivel de total amator, dar jocul nu e condus de Simona, ea doar beneficiaza de pe urma greselilor facute de americanca. Cel putin in setul 1 nu a fost decat o umbra palida a Simonei nr 2 mondial.

  Evident ca imi doresc sa castige Simona (acum americanca are 1-0 la seturi), dar am impresia ca Simona a luat jocul asta ca fiind deja castigat..si acum are o surpriza, outsider-ul vrea sa faca meciul vietii cu ea.
 • -1 (27 voturi)    
  mda... (Luni, 25 august 2014, 19:26)

  corvus coraX [utilizator]

  probabil că peste un an nici nu vom mai auzi de Halep. Nu are tărie psihică, a ajuns prea repede prea sus și este acum lipistă de încredere...
  • -1 (9 voturi)    
   Pai spunea nu de mult mandra (Luni, 25 august 2014, 21:22)

   potaissa [utilizator] i-a raspuns lui corvus coraX

   ca este un produs 100% romanesc. Se vede.
 • +6 (12 voturi)    
  SIMONA TREZESTE-TE !!!!!!!!!!!!!!! (Luni, 25 august 2014, 19:27)

  linarel [utilizator]

  .. chiar daca joci pt tine dar devine rusinos .
  Serviciul pe cind il rezolvi ???
 • -1 (11 voturi)    
  Mda, no 1 my assss (Luni, 25 august 2014, 20:09)

  Fu Leng [utilizator]

  Fara nici un GS, fara victorii cu jucatoarele cu adevarat grele....si acum chinuindu-se cu o no name in WTA.
 • -1 (9 voturi)    
  Pe scurt (Luni, 25 august 2014, 20:24)

  muciflenduri [utilizator]

  Serviciu nu, atitudine nu, joc la fileu nu, voleu nu, scurte nu. Doar o eterna tacaneala, de parca se asteapta sa joace pozitia WTP, nu ea.
  Bine ca a jucat cu o amatoare, care mai degraba vrea sa devina reporter sportiv, decat sa joace tenis.
  Sunt curios care e modul Turbo pe care l-a vazut redactia sport, probabil orice jucatoare de top20 ar fi castigat azi in fata lui Halep.
 • 0 (6 voturi)    
  Greu (Luni, 25 august 2014, 20:26)

  SKBjull [utilizator]

  Dar nu contează cum începi, contează cum termini.

  Am văzut meciul pe un post de-al lor, la un moment dat începuseră să spere că asistă la împlinirea visului american. S-au dezumflat repede în setul 2.

  Hai Simona, se vede că ești obosită, dar trage de tine. Așa ajungi campioană.
 • -1 (7 voturi)    
  SH (Luni, 25 august 2014, 20:26)

  kronk [utilizator]

  Saraca nu intelege chestia cu serviciul.In turul urmator nu mai are nici-o sansa.Cu Sharapova se va intilni pe FB.
 • -1 (9 voturi)    
  politically correctness my ass (Luni, 25 august 2014, 20:27)

  Europiu [utilizator]

  Fara sa fiu mare practicant in ale religiei, nu am nimic cu obiceiul Simonei de a-si face cruce la sfarsitul meciului. Sunt aproape 100% sigur ca azi n-a repetat gestul. Daca i s-a pus in vedere din partea organizatorilor sa-l evite, este o mare-mare magarie americaneasca.

  Ar fi interesant de aflat...

  A propos de joc: nu va agitati, fratilor! Merge bine. Si-a intrat greu in ritm. Serviciul? Excelent in setul doi si trei, da sperante.

  In general, repet ce am mai spus: nu inteleg de ce va consumati, in afara cazului in care ati pariat pe ea. Altfel, joaca pe si pentru banii ei, nu ai vostri.
 • 0 (10 voturi)    
  Bravo! (Luni, 25 august 2014, 20:29)

  Taras Bulba [utilizator]

  Bravo Simona, felicitari pentru victorie! Strange randurile, joaca-ti atuurile si nu ezita sa risti lovituri castigatoare atunci cand e nevoie! Nu uita: ca sa castigi acest turneu trebuie sa fii mai agresiva, nu poti juca pasiv, la asteptare, la infinit! Curaj!

  La cate critici iti iei de la tot felul de terchea-berchea, am impresia ca m-am nascut intr-un popor de tampiti. Lucru confirmat de altfel de comentariile majoritatii si pe alte teme...
 • +5 (7 voturi)    
  Usor cu Simona pe scari, nu va grabiti (Luni, 25 august 2014, 20:31)

  Plagarus [utilizator]

  Grea presiunea locului 2 ATP, cand joci cu un no name
 • +4 (10 voturi)    
  Felicitari Simona ! (Luni, 25 august 2014, 20:39)

  DanDare [utilizator]

  Suntem alaturi de tine si iti tinem pumnii.

  Pe desteptii care te critica as vrea sa-i vad pe terenul de tenis cat sunt de buni.
 • +8 (8 voturi)    
  Cred (Luni, 25 august 2014, 21:10)

  ADM [utilizator]

  ca e prea streasata ca TREBUIE sa castige. Anul trecut si in prima jumatate a acestui an nu avea nimic de pierdut si juca cu placere si lipsita de inhibitii, acum are o reputatie, un loc in clasament de aparat, stie ca publicul si specialistii au asteptari de la ea si presiunea asta isi spune cuvantul.
 • +10 (10 voturi)    
  Primul joc (Luni, 25 august 2014, 21:27)

  mithrill [utilizator]

  A fost primul meci pe arena US Open. A inceput mai slab, evident. Outsiderii dau tot ce pot in primul set. Apoi se cam consuma. Asta face mereu diferenta intre jucatorii de top si ceilalti, mai de jos. Normal ca intotdeauna vor exista mingi castigte spectaculos de outsideri, dar cei de sus castiga si prin cadenta de metronom. Cam atat a fost in seara asta. Sper sa o tina tot asa Simona, e ok. Sa se agite de la semifinala incolo :)
 • +1 (5 voturi)    
  cred (Luni, 25 august 2014, 22:12)

  paganini [utilizator]

  Simonei ii trebuie un antrenor ...SERIOS...la propriu si la figurat !!!
 • +1 (7 voturi)    
  Ma (Luni, 25 august 2014, 22:14)

  Jar [utilizator]

  uit la voi si ma crucesc:asa decrepiti au ajuns romanii?!
 • -1 (9 voturi)    
  Sa nu dea de Sarapova (Luni, 25 august 2014, 23:11)

  Velma Kelly [utilizator]

  Iar o bate rusoaica.
 • +2 (4 voturi)    
  serviciul, ca de obicei ! (Marţi, 26 august 2014, 8:55)

  periscop [utilizator]

  Până nu o să-și pună la punct serviciul mereu va avea probleme!


Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by