Spaniolul Rafael Nadal nu participa la turneul de Mare Slem de la US Open, din cauza unei accidentari la incheietura mainii din care nu a reusit sa se recupereze in timp util. Nadal este detinatorul trofeului.

HotNews.roFoto: Hotnews

“Imi pare foarte rau sa anunt ca nu voi putea participa anul acesta la US Open, un turneu la care am jucat trei finale consecutive la ultimele participari. Sunt sigur ca intelegeti ca este un moment dificil pentru mine, intrucat este un turneu pe care il iubesc si unde am amintiri minunate de la fani, meciuri de noapte. Nu prea am ce face mai mult acum, in afara de a accepta situatia si, ca intotdeauna in ceea ce ma priveste, sa muncesc din greu pentru a juca la cel mai inalt nivel odata ce revin”, a scris Nadal pe pagina sa de Facebook.

Spaniolul in varsta de 28 de ani si-a accidentat incheietura in timpul antrenamentelor luna trecuta si s-a pregatit de atunci cu mana in ghips. El a ratata din aceasta cauza si Rogers Cup in Toronto si Open-ul Masters 1000 din Cincinnati, transmite Reuters.

Nadal este numarul doi mondial, avand 14 titluri de mare slem. El a triumfat la turneul de la Flashing Meadows si in 2010.