Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada din cariera, sportiva din Romania urmand sa urce, de saptamana viitoare, pe locul doi in ieraria WTA. Cu toate acestea, presedintele WTA (Stacey Allaster) o avertizeaza pe Simona: "Au fost multe jucatoarea care au rasarit, dar n-au reusit sa devina staruri".

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

In varsta de 51 de ani, Stacey Allaster a discutat cu presa canadiana despre ceea ce se intampla in circuitul feminin de tenis de camp.

Presedintele WTA a adus-o in discutie si pe Simona Halep, jucatoare pe care o avertizeaza despre pericolele care o pandesc.

"In ultimii ani au fost mai multe jucatoare care au rasarit, dar n-au reusit sa devina staruri. Pentru a fi numarul unu trebuie sa stii sa te stapanesti", a precizat Stacey Allaster, citat de gsp.

"In 2012 se spunea ca noua generatie se va ridica si va inlocui generatia Serenei Williams si a Mariei Sharapova, dar nu a fost deloc asa. La doar doi ani distanta, se vorbeste din nou despre asa ceva, cu Simona Halep si Eugenie Bochard", se precizeaza in presa din Canada.

Simona Halep va fi cap de serie numarul doi la turneul WTA de la Cincinnati, competitie care face parte din categoria Premier 5. In aceste conditii, jucatoarea din Romania va intra pe tabloul principal direct in turul doi. Competitia americana este dotata cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Turneul de la Cincinnati se va disputa in perioada 11-17 august 2014.