Monica Niculescu va evolua in primul meci al zilei de vineri de pe Terenul Central de la "BRD Bucuresti Open", urmand sa o intalneasca pe slovena Polona Hercog, cap de serie numarul opt, in timp ce Simona Halep va juca impotriva Larei Arruabarrena (Spania), de la ora 19.00, informeaza Mediafax.

Simona HalepFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Pe terenul central sunt programate trei meciuri din sferturile de finala ale probei de simplu.

Astfel, de la ora 15.00 Monica Niculescu va juca impotriva Polonei Hercog. Cel de-al doilea meci, care nu va incepe inainte de ora 17.00, le va opune pe Petra Cetkovska (Cehia, cap de serie numarul 7) si pe Roberta Vinci (Italia, cap de serie numarul 2).

Ultimul meci al zilei de pe Terenul Central va avea loc nu inainte de ora 19.00, intre Simona Halep si Lara Arruabarrena (Spania).

Pe Terenul 1, de la ora 15.00, Kristina Kucova (Slovacia) o va intalni pe Danka Kovinic (Muntenegru), in cel de-al patrulea sfert de finala.

Partida va fi urmata de intalnirea de dublu dintre Katarzyna Piter/Olga Savciuk (Polonia/Ucraina, cap de serie numarul 1) si Kiki Bertens/Tamira Paszek (Olanda/Austria).

Pe terenul doi, de la ora 15.00 vor avea loc meciurile de dublu din sferturile de finala care nu s-au disputat, joi, din cauza ploii, Cagla Buyukakcay/Karin Knapp (Turcia/Italia) - Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen (Romania/Argentina, cap de serie numarul 4) si Ioana-Raluca Olaru/Valeria Solovieva (Romania/Rusia) - Elena Bogdan/Alexandra Cadanţu (Romania/Romania).