Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic, redevenit numarul unu mondial dupa victoria de la Wimbledon, si Jelena Ristic s-au casatorit civil joi intr-un parc de pe plaja Kraljicina, de pe coasta Adriaticii, a delcarat pentru AFP o sursa apropiata familiei.

Novak Djokovic, la RomaFoto: internazionalibnlditalia.com

"Ceremonia a inceput la putin timp dupa ora 18:00 (ora 16:00 GMT), in prezenta familiei, apropiati si o suta de invitati", a declarat sursa, sub protectia anonimatului, pentru agentia de presa.

"Ceremonia a fost urmata de un banchet care e in curs de desfasurare. Norii si cateva picaturi de ploaie nu au stricat festivitatile", a adaugat sursa.

Ceremonia s-a desfasurat pe o pajiste inconjurata de pini, in aer liber. Ceremonia relgioasa va avea loc sambata in prezenta familiei si a prietenilor apropiati.

Initial, presa sarba anuntase ca tenismanul sarb se va cununa civil miercuri cu Jelena Ristici, intr-o ceremonie pe insula Sveti Stefan.

Un dispozitiv de securitate discret, dar eficient, a fost a amplasat pe peninsula si pe plaja Kraljicina (plaja Reginei) unde va avea loc petrecerea, pentru a impiedica patrunderea persoanelor care nu sunt invitate.

Potrivit cotidianului sarb Blic, angajatii complexului Sveti Stefan s-au angajat in scris sa nu ofere niciun detaliu despre casatorie si sa nu vina cu aparate foto sau telefoane mobile la nunta.

Presa muntenegreana spune ca la nunta vor fi prezenti, printre altii, Boris Becker, Maria Sharapova, Andy Murray, alaturi de sarbii Viktor Troicki, Nenad Zimonjic, Ana Ivanovic si Jelena Jankovic.

La putin timp dupa victoria de la Wimbledon, Nole declarase ca va "inchide pentru un timp capitolul tenisului".

"Vin cateva momente mari: casatoria, voi deveni tata in cateva luni. Vreau sa profit si sa petrec un timp cu apropiatii mei si cu viitoarea mea sotie", spunea acesta.