Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat luni la Palatul Victoria ca, din punctul de vedere sportiv, este un produs 100% romanesc si ca isi doreste sa ramana in tara.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sunt un produs 100% romanesc in sport si ma bucura treaba aceasta. O sa raman in Romania intotdeauna si o sa dau tot ce pot pe teren, ca sa aduc bucurii romanilor. Vreau sa multumesc tuturor pentru aceasta bucurie de a fi ambasador al turismului, este o onoare. Va astept bineinteles la turneul de la Bucuresti, primul in tara noastra. O sa joc cat pot eu de bine, ca sa ajung in fazele finale", a afirmat Halep, potrivit Agerpres.

Sase personalitati din domeniul culturii, sportului si stiintelor - Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecau, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu si Ionut Budisteanu - au primit luni, la Palatul Victoria, pasapoarte diplomatice, in calitate de ambasadori ai turismului romanesc.

Evenimentul a avut loc in prezenta prim-ministrului Victor Ponta, a ministrului Afacerilor Externe, Titus Corlatean, si a ministrului Delegat pentru IMM, Mediu de Afaceri si Turism, Florin Jianu.