Martina Navratilova a comentat comportamentul ciudat afisat de Serena Williams in meciul de dublu de la Wimbledon, unde juca alaturi de sora sa, din care s-a retras, afirmand ca nu a mai vazut niciodata asa ceva si ca nu este vorba de un virus, cu siguranta, asa cum sustine Williams.

Serena Williams verificata de medici inainte de meciul de dubluFoto: Captura YouTube

Navratilova a vorbit si despre faptul ca antrenorul Serenei nu mai vorbise cu ea de doua zile si nu stia nimic despre ea.

Marea campioana, care a castigat de noua ori titlul la Wimbledon, a declarat la ESPN: “Mi se pare neplacut. Cred ca nu este virus, asa cum spun ei. Cred ca este clar ca nu despre asta este vorba. Nu stiu ce e, dar sper ca Serena este OK. Nu am mai vazut niciodata asa ceva si sper sa nu mai vad niciodata. Toata lumea a fost pusa intr-o pozitie grea, inlcusiv WTA. Nu este corect. Sfideaza logica pe toate planurile. Antrenorul sau a spus ca nu a mai vazut-o de doua zile. Nu stia nimic. Cum sa fii antrenor si sa nu stii nimic? Este gresit. Nu stii ce se intampla, dar nu a fost niciun virus, asta este clar.”

Mai multi comentatori sportivi au sugerat ca Williams ar fi consumat ceva care o face sa fie ametita si dezorientata.

Serena Williams a avut un comportament foarte ciudat inainte de meciul de dublu, in timpul incalzirii, cand nu parea ca vede bine mingea pe care abia reusea sa o prinda si ca nu poate sa se miste normal. Dupa o pauza medicala ceruta chiar de arbitru, surorile au inceput totusi partida, desi Serena continua sa para foarte dezorientata si vlaguita.

Numarul 1 mondial nu a reusit sa serveasca, dand impresia ca nu are forta si ca nu vede bine, si a facut patru duble greseli consecutive.

La scorul de 3-0 pentru adversare, surorile Williams au anuntat ca se retrag, Serena avand ochii in lacrimi.

Ulterior, a trimis un comunicat in care a anuntat ca are o boala virala. Ea spune ca ii pare rau ca nu a reusit sa joace, “insa acest virus m-a invins”. In acelasi comunicat, ea a anuntat ca va reveni anul viitor la turneul de la Wimbledon.

Serena Williams a fost eliminata surpinzator in turul trei al turneului de simplu de la Wimbledon de Alize Cornet.

"Toata lumea face meciul vietii contra mea. Eu trebuie sa fiu mereu, ori de cate ori intru pe teren, de o suta de ori mai buna. Daca nu, sunt in pericol. Fetele astea, cand joaca impotriva mea, o fac ca si cum ar fi in circuitul ATP. Nu e usor sa fii in pielea mea", a declarat Serena Williams, campioana de anul trecut.

In 2014, Serena nu a avut un parcurs prea bun la turneele de Grand Slam: la Australian Open a fost invinsa in optimi, la Roland Garros a parasit competitia in turul doi, iar la Wimbledon a fost depasita in al treilea tur al intrecerii.

Williams, numarul unu mondial, are 17 titluri de Mare Slem la simplu, dintre care 5 la Wimbledon (2002, 2003, 2008, 2012, 2013) si 13 la dublu.