Agentia de presa Reuters a publicat o cronica elogioasa la adresa Simonei Halep dupa meciul cistigat de romanca in sferturile de la Wimbledon. "Halep si-a continuat sezonul impresionant cu demolarea lui Sabine Lisicki si si-a cistigat locul intr-o semifinala de-ti lasa gura apa", scrie Reuters.

Simona Halep la WimbledonFoto: wimbledon.com

Si agentia France Presse remarca forma excelenta a romancei, scriind in cronica meciului de miercuri ca "Simona Halep a pulverizat-o pe Sabine Lisicki, finalista de anul trecut". Jucatoarea din Constanta isi dovedeste astfel polivalenta, dupa ce a castigat in 13 luni sapte titluri pe toate suprafetele, adauga ziaristii francezi.

La setul doi, care nu a durat decat 20 de minute, au asistat si printul William si sotia sa Kate.

Reamintim ca Halep a trecut miercuri cu un impresionant 6-4, 6-0 de Sabine Lisicki in sferturile de finala de la Wimbledon si s-a calificat in semifinala turneului de Grand Slam. In penultimul act al turneului, Halep o va intilni pe canadianca Eugenie Bouchard (20 de ani), o rasfatata a mass-media din intreaga lume, remarcata atit pentru jocul sau spectaculos, cit si pentru frumusetea sa.

"Duelul dintre puternica Bouchard si metronomul Halep promite o frumoasa opozitie a stilurilor, care i-a dat castig de cauza romancei, in martie, la Indian Wells", mai scrie AFP.