Numarul 1 mondial, Serena Williams, in lacrimi, a abandonat in meciul de dublu disputat, marti, alaturi de sora sa Venus, la Wimbledon, "din cauza unui virus", a anuntat WTA, informeaza AFP.

Serena WilliamsFoto: wimbledon.com

Deja eliminate la la simplu, surorile Williams jucau in turul doi la dublu cu germanca Kristina Barrois si elvetianca Stephanie Voegele.

Insa, Serena, in lacrimi, a cerut interventia medicului la incalzire. Meciul a inceput cu 15 minute intarziere, dar problemele numarului 1 mondial s-au accentuat, potrivit Mediafax.

Dupa a patra dubla greseala la primul serviciu, Serena a fost dusa de Venus la scaun, iar apoi cele doua au abandonat, la scorul de 3-0 pentru adversare.

Semnele de intrebare nu au lipsit insa, mai multi analisti afirmand ca surorile Venus au dorit sa se retraga de la turneu dupa ce au fost eliminate rapid de pe tabloul de simplu.

Desi suspiciunile nu sunt sustinute de nimic concret, surorile Williams au fost implicate intr-un incident similar la Indian Wells.

In 2001, Venus si Serena, aflate atunci in plin avant al carierei, urmau sa se intalneasca in semifinalele Indian Wells. Numai ca Venus a decis sa se retraga din turneu cu patru minute inainte sa intre pe teren contra Serenei, acuzand dureri la genunchi.

Decizia ei n-a fost deloc primita de public, care si-ar fi dorit teribil de mult sa le vada la lucru pe cele doua jucatoare, si nici de directorul turneului, care a declarat ca si-ar fi dorit ca Venus sa incerce macar. "Decizia ei face rau tenisului", a spus acesta. A doua zi, cand Serena, care avea 19 ani, a jucat finala cu Kim Clijsters, ea a fost huiduita necontenit de catre public.

De atunci, cele doua surori au boicotat constant turneul de la Indian Wells.Incidentul nu a fost insa unul singular. vezi mai multe explicatii aici