Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, marti, incepand cu ora 13.30, in optimile de finala la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, cu Zarina Dias (Kazahstan), pozitia 72 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax. Meciul Halep - Dias va fi primul de pe terenul 2 de la Wimbledon.

In cazul in care va trece de Dias, Halep va juca in sferturi cu invingatoarea partidei dintre jucatoarea germana Sabine Lisicki, locul 19 WTA si cap de serie numarul 19 si Iaroslava Svedova (Kazahstan), locul 65 WTA.

Tot pe terenul doi va juca marti si Horia Tecau, alaturi de partenerul sau de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, in turul doi, impotriva cuplului Feliciano Lopez/Jurgen Melzer (Spania/Austria). Tecau si Rojer sunt cap de serie numarul 11 in aceasta proba.

Horia Tecau va juca si partida turul doi la dublu mixt, alaturi de sportiva indiana Sania Mirza, impotriva perechii Mate Pavici/Bojana Jovanovski (Croatia/Serbia). Acest meci a inceput luni si a fost suspendat din cauza ploii la scorul de 4-3 pentru Tecau si Mirza, care sunt favoritii numarul 6 in aceasta proba.

Tot marti, va evolua in turul doi la dublu mixt Florin Mergea, alaturi de sportiva ucraineana Elina Svitolina. Cei doi vor intalni cuplul Jean-Julien Rojer/Anna-Lena Groenefeld (Olanda/Germania), cap de serie numarul 8, intr-un meci programat initial luni.

La juniori, marti vor concura in primul tur Ioana Loredana Rosca, Elena Gabriela Ruse si Bogdan Ionut Apostol.