S-a calificat in optimile turneului de la Wimbledon, dar nu vrea sa se opreasca aici. Simona Halep a vorbit despre turneul londonez si despre perioada buna pe care o traverseaza. "Zi de zi joc mai bine, este cel mai frumos moment din viata mea si vreau sa ma bucur de el cat de mult", a precizat Halep intr-un interviu pentru Digisport.

Simona Halep, pe iarba londonezaFoto: wimbledon.com

Despre urmatoarea partida

"Este putin greu. Doua zile libere e ca si cum ai incepe alt turneu. Nu e usor, dar trebuie sa ma adaptez si sa joc un meci bun. Este cel mai frumos moment din viata mea si vreau sa ma bucur de el cat de mult" - Simona Halep, pentru Digisport.

"Am ajuns sa simt mingea bine, sa simt jocul, au fost foarte grele primele tururi pentru ca nu am avut timing-ul necesar. De la zi la zi joc mai bine, sper sa continui succesele aici si sa ajung cat mai departe" - Simona Halep.

Iarba, o suprafata ciudata

"Acum cred ca sunt favorita in toate meciurile pentru ca am ramas cel mai bine clasata, dar aici pe iarba nu pot spune ca sunt favorita mai mult decat adversara pentru ca e un joc ciudat, mai rapid. Am sansa mea si voi lupta ca sa castig si sa merg mai departe" - Simona Halep.

Nu o intereseaza alte rezultate de la Wimbledon

"Nu ma gandesc la cine pierde si cine castiga. Imi vad de treaba mea, de meciul meu, trebuie sa fiu concentrata 100% ca sa pot sa dau ce am mai bun ca sa castig meciul. Nu ma intereseaza ce fac restul, ma intereseaza doar ce fac eu" - Simona Halep.

In optimile competitiei, Simona Halep o va intalni pe Zarina Diyas (Kazakhstan), marti, de la ora 13:30.