Englezii de la Daily Mail au atacat-o pe Maria Sharapova dupa finala castigata in fata Simonei Halep, jurnalistii fiind de parere ca sportiva din Rusia s-a folosit de orice metoda pentru a se impune. "A avut tactici dubioase de tragere de timp, profitand de arbitrajul slab al lui Kader Nouni".

HotNews.roFoto: Hotnews

"Sharapova a folosit fiecare graunte de experienta si capacitate de lupta, plus cateva tactici dubioase de tragere de timp, pentru a castiga. Meciul a dus lipsa de varietate, a fost un concurs de la tusa din spate, cu trimiteri si primiri, toate acestea stricate de arbitrajul slab al francezului Kader Nouni, care a esuat sa opreasca tragerile de timp ce o fortau continuu pe romanca sa isi ajusteze ritmul de joc", a scris Daily Mail, conform Digisport.

Englezii de la Daily Mail au blamat de asemenea strategia sportivei din Rusia, Maria alegand sa ia o pauza de opt minute pentru a schimba echipamentul, la inceputul setului decisiv.

Simona Halep a ratat sansa de a ridica deasupra capului trofeul de la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind invinsa in finala competitiei de Maria Sharapova. Meciul de pe Philippe Chatrier a fost unul spectaculos, cu accente dramatice pe alocuri. A fost 6-4, 6-7(5) si 6-4 pentru jucatoarea din Rusia, dupa trei ore si doua minute de joc. A fost al doilea succes al Mariei pe zgura de la Paris.

In urma performantei de la Roland Garros, Halep va primi 1300 de puncte WTA si un cec in valoare de 825.000 de euro.