Simona Halep va disputa astazi cel mai important meci de pana acum al carierei, jucatoarea noastra urmand sa o intalneasca pe Maria Sharaova in finala de la Roland Garros (de la ora 16:00). "Simona e impresionanta si cred ca va fi mai proaspata fizic decat Sharapova. Are sanse ei de a castiga turneul", a precizat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep.

Simona HalepFoto: rolandgarros.com

Despre jocul Simonei Halep

"Simona e impresionanta, pentru ca de la inceputul turneului a putut gestiona o anumita stare de nervozitate. Doreste foarte mult turneul acesta, este visul ei. Si iata ca e in finala, castigand fiecare din cele 6 meciuri de pana acum in doua seturi" - Virginia Ruzici, citata de Digisport.

"Au trecut multi ani de la titlul cucerit de mine, dar stiam ca se va repeta acel moment. A fost ceva extraordinar, si eu imi doream acest lucru. Castigarea turneului de la Roland Garros este cel mai important lucru pentru un roman in cariera, pentru ca noi toti am crescut pe zgura. Si, desi Simona joaca foarte bine si pe celelalte suprafete, bineinteles ca zgura este suprafata ei preferata si isi doreste foarte mult acest turneu" - Virginia Ruzici.

"Cred ca finala de la Madrid ii va folosi Simonei. Si-a dat seama ca este foarte aproape de Sharapova. E bine ca a intalnit-o intr-un turneu foarte important, sunt sigura ca va fi mai proaspata decat Sharapova sambata si ca are sansele ei. E adevarat, Sharapova are o experienta enorma, a castigat patru turnee de Grand Slam, e favorita pe hartie, desi Simona este cap de serie 4, iar rusoaica 7" - Virginia Ruzici.

Cum a ajuns sa fie managerul Simonei Halep

"Am ales sa fiu managerul Simonei pentru ca m-a impresionat acum sase ani, cand a castigat la juniori turneul de la Roland Garros. Am vazut talentul ei natural, am vazut in ea un potential deosebit, mi-au placut rapiditatea, deplasarea in teren, calitatile naturale. Are un tenis atipic fata de celelalte jucatoare, curentul actual fiind un stil bazat pe forta", a completat Virginia Ruzici.

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova se va disputa de la ora 16:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro.