Simona Halep poate castiga sambata turneul de la Roland Garros. O spune, la RFI, fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis Ruxandra Dragomir. Ea crede ca Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova, dupa ce rusoaica a invins-o in ultimul act la turneul de la Madrid. Dragomir apreciaza ca Halep poate fi "o inspiratie pentru foarte multi sportivi".

Ruxandra Dragomir crede ca visul Simonei Halep de a castiga turneul de la Roland Garros se poate implini: "Chiar este un vis si sper eu ca acest vis maine sa se transforme intr-o realitate, care cu siguranta va face foarte multi romani fericiti, iar eu sigur voi fi unul dintre romanii fericiti, pentru ca imi doresc foarte mult ca Simona sa se intoarca in Romania cu primul trofeu de Grand Slam din palmaresul ei si un turneu de Grand Slam care este asteptat de foarte mult timp".

Fosta sefa a Federatiei Romane de Tenis e convinsa ca Simona Halep isi poate lua revansa in fata Mariei Sarapova: "Cred ca nimic nu ar fi mai frumos ca Simona sa-si ia o revansa acum in fata Mariei Sarapova, intr-o finala de Grand Slam. Sunt convinsa ca poate face acest pas, clasamentul ii permite lucrul acesta, Simona este clasata numarul patru in lume, Sarapova este numarul opt in momentul de fata. Pe de alta parte, este adevarat, Maria Sarapova are o experienta mult mai mare in domeniul Grand Slam-urilor, a si castigat foarte multe turnee de acest nivel, insa eu cred ca daca Simona va avea incredere foarte mare in ea ca ar putea castiga acest meci, cu siguranta va reusi si acest pas minunat".

Continuarea pe www.rfi.ro.