I-a antrenat pe Andre Agassi, Andy Roddick si Andy Murray, iar acum este comentator pentru ESPN. Brad Gilbert i-a dat o porecla Simonei Halep, celebrul fost antrenor din tenis caracterizand-o pe numarul patru mondial in stil propriu. Raspunsul Simonei: "Imi place", informeaza gsp.ro.

Simona Halep la Roland GarrosFoto: rolandgarros.com

Brad Gilbert a comentat meciul Simonei Halep cu Sloane Stephens la ESPN, iar dupa ce i-a luat acesteia un interviu, a dezvaluit faptul ca i-a pus sportivei noastre o porecla.

Astfel, Gilbert i-a spus Simonei "Halepeno", aceasta fiind o combinatie intre ardeiul iute picant "Jalapeno" si numele de familie al sportivei noastre.

"Nu-mi place mancarea picanta, am probleme cu stomacul, dar imi place porecla", a fost raspunsul Simonei Halep.

Brad Gilbert este unul din numele mari ale tenisului mondial, acesta pregatindu-l timp de opt ani pe Andre Agassi (a castigat sase turnee de Grand Slam). I-a mai antrenat pe Andy Roddick (a cucerit US Openul) si pentru putin timp si pe Andy Murray.

Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei Lucie Safarova, numarul 23.