​Simona Halep a ajuns pana in sferturile turneului de la Roland Garros, aceasta fiind performanta cea mai buna a sportivei pe zgura de la Paris. "Trebuie sa raman concentrata si sa cred in sansele mele de a castiga competitia. Joc cu placere tenis, nu cred ca as putea fi rivala cuiva", a declarat Simona Halep, la putin timp dupa victoria cu Sloane Stephens.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre sansele de a castiga turneul

"Este un sentiment incredibil sa fiu in sferturi la Roland Garros, dar trebuie sa raman concentrata pe ce am de facut in continuare. Cred in sansele mele de a castiga la Roland Garros, dar raman concentrata pe urmatorul meci. Sunt pregatita sa merg mai departe" - Simona Halep, citata de Prosport.

Despre victoria cu Sloane

"Mi-am deschis mult unghiurile, am alergat bine si am jucat agresiv. Din punctul meu de vedere, cred ca am dominat jocul. Nu am servit foarte bine, dar am avut un retur care m-a ajutat mult" - Simona Halep.

Nu exista nicio rivalitate cu Stephens

"Nu cred ca am jucat si am castigat doar turnee mici. Am castigat la Doha, am ajuns in sferturi de finala la Australian Open, am facut finala la Madrid, care nu sunt turnee mici. Joc cu placere tenis, nu cred ca as putea fi rivala cuiva . Imi fac treaba cat pot de bine si incerc sa nu incurc pe nimeni" - Simona Halep.

Zgura, suprafata favorita

"Imi place zgura, am timp sa ma gandesc mai mult cum as putea sa joc un punct, dar nu stiu daca este si cea mai buna suprafata a mea. Am castigat turnee si pe hard, imi place aceasta suprafata pentru ca pot inchide punctele mai repede. Cred ca pe iarba mai am putin de lucrat" - Simona Halep.

Despre turneul preferat - Roland Garros

"Imi place foarte mult sa joc aici, multumesc tuturor pentru ca ma sustineti. De la o zi la alta joc tot mai bine, nu vreau sa ma opresc aici, vreau sa merg mai departe. Daca asa avea de ales unde mi-as dori sa castig primul Grand Slam, atunci as prefera sa se intample aici" - Simona Halep.

Simona Halep, a patra favorita, va juca in compania Svetlanei Kuznetova, cap de serie 27, in sferturile de finala la Roland Garros, dupa ce rusoiaca si-a asigurat calificarea in aceasta faza a competitiei in urma victoriei, scor 6-3, 6-4, in fata sportivei Lucie Safarova, numarul 23.