Simona Halep si-a depasit cea mai buna performanta de la Roland Garros, jucatoarea din Romania calificandu-se in turul trei. Favorita patru, Halep a trecut de Heather Watson (6-2, 6-4). "A fost greu, am fost putin nervoasa, dar trebuia sa castig. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde", a declarat Halep la finalul partidei.

HotNews.roFoto: Hotnews

"A fost greu. Setul secund a fost foarte greu. Am fost putin nervoasa, dar stiam ca pot servi bine si am castigat. O cunostean pe adversara mea de la US Open, am jucat mult atunci cu ea. Am asteptat mult pana sa inceapa meciul. O felicit pe Heather Watson pentru felul in care a jucat. Am ceva presiune, sunt primul an in Top 10, dar suporterii sunt alaturi de mine si trebuie sa le multumesc. Am sentimentul ca anumite meciuri nu le pot pierde. Cred ca ea s-a gandit ca sunt locul 4 si i-a fost greu. Trebuia sa castig acest joc", a declarat Simona Halep intr-o interventie la Eurosport.

In urmatoarea partida, Simona Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 55 WTA. Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum.

Pentru calificarea in turul trei la Roland Garros, Simona va primi 72.000 de euro si 130 de puncte WTA.