Simona Halep nu a putut sa se bucure pana la capat de calificarea in turul trei al turneului "Premier 5" de la Roma, jucatoarea din Romania fiind nevoita sa abandoneze din cauza unor probleme la muschii abdominali.

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

"Sunt foarte trista am fost nevoita sa ma retrag, dar imi era imposibil sa mai joc in acest turneu din cauza durerilor abdominale. Am amintiri foarte frumoase de la Roma, de anul trecut, cand am ajuns pana in semifinale. Voi decola spre Bucuresti maine (n.r. joi) si ma voi trata acolo in fiecare zi. Sper ca acest tratament si odihna imi vor permite sa revin la antrenamente saptamana viitoare. Sper ca voi fi pregatita sa joc la Roland Garros", a declarat Simona Halep, pentru site-ul oficial al WTA.

Chiar daca a fost nevoita sa abandoneze,Simona Halep va fi, incepand de saptamana viitoare, pe locul 4 in ierarhia WTA: o va intrece pe Victoria Azarenka.

Este a treia accidentare pe care o sufera in acest an Simona, jucatoarea noastra fiind obligata sa se retraga de la Dubai si de la Miami, iar acum de la WTA Roma.

In optimile competitiei de la Roma, Halep ar fi trebuit sa o intalneasca peCarla Suarez Navarro, favorita numarul 13 si locul 14 WTA.