​Simona Halep a discutat, joi, despre partida cu Serbia din Fed Cup. Printre altele, locul 5 din ierarhia WTA a vorbit si despre ceea ce inseamna sa joci pentru culorile tarii. "Intonarea imnului imi va da incredere, iar cand eram la juniori si mi s-a cantat am plans, pentru ca eu sunt o fire mai sensibila".

Simona HalepFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Despre intonarea imnului

"Intonarea imnului imi va da incredere, iar cand eram la juniori si mi s-a cantat am plans, pentru ca eu sunt o fire mai sensibila" - Simona Halep.

Cum s-au schimbat lucrurile dupa ascensiune

"Viata mea s-a schimbat foarte mult de cand am ajuns in Top 5. E foarte greu sa fii in Top 5, e o presiune in plus. Eu imi spun ca sunt Top 10 sau 15. E o presiune pe mine sa fiu prima in echipa, pentru ca imi doresc sa fiu prima in echipa, pentru ca imi doresc sa aduc ambele puncte. Cred ca va fi plin de lume in weekend" - Simona Halep.

Despre accidentare

"A fost o pauza destul de lunga, dar a trebuit sa ma operez dupa turneul de la Miami. M-am recuperat destul de repede si bine" - Simona Halep.

Intalnirea dintre Romania si Serbia va avea loc in 19 si 20 aprilie, la Arenele BNR din Bucuresti. Partida se va desfasura dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele doua meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte doua partide de simplu si meciul de dublu.

Echipa care va castiga intalnirea va accede in Grupa Mondiala II.