Accidentata in timpul turneului de la Dubai, Simona Halep a luat o pauza de cateva zile. Sportiva a vorbit, pentru Digi24, despre performantele reusite in ultimele luni si despre planurile pentru 2014. "Traiesc pentru tenis, imi doresc sa castig un turneu de Grand Slam. Va fi greu sa ma mentin in varf, dar voi munci pentru a-mi atinge scopul", a precizat Halep.

HotNews.roFoto: Hotnews

Despre tenis

"Este sportul care mi-a placut, traiesc pentru el si sper sa urc, sa nu ma opresc aici. Nu este usor, va trebui sa muncesc la fel de mult, poate si mai mult. Va trebui sa ma mentin acolo unde sunt, atunci ma pot numi o adevarata jucatoare de tenis, cand sau ceva timp in top. Eu voi face tot posibilul si sper sa-mi mearga la fel de bine ca si pana acum" - Simona Halep pentru Digi24.

Care este secretul ei

"Secretul este ca am inceput sa ma bucur de ceea ce fac, sunt mult mai agresiva pe teren. Incerc sa ma bucur pentru ceea ce fac si sa ma lupt pentru fiecare minge" - Simona Halep.

Despre turneele de Grand Slam

"Imi doresc sa am un turneu mare castigat, dar stiu ca nu este usor. Stiu ca va trebui sa muncesc si sa fiu concentrata pe ce am de facut" - Simona Halep.

Despre accidentare

"Fac recuperare in fiecare zi. O sa ma fac bine ca sa fiu apta pentru Indian Wells" - Simona Halep.

Despre Wim Fissette

"Sper sa facem rezultate impreuna. Nu ne cunoastem, inca, foarte bine, lucram de doar doua saptamani, dar m-a ajutat la Doha, cand am castigat turneul. Este pozitiv si sper sa facem treaba impreuna" - Simona Halep.

Despre Azarenka, Sharapova si Serena

"Mai usor ar fi sa le bat pe primele doua (n.r. pe Azarenka si Sharapova), pe Serena nu cred ca o pot invinge inca" - Simona Halep.

Mesaj pentru sustinatori

"Multumesc foarte mult pentru sustinerea vostra. A fost deosebit la Doha si oriunde ma duc ma sustin cu adevarat, ma bucur sa va aduc bucurii si sper fie mult mai multe bucurii de acum incolo", a conchis Simona Halep.