Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru Digisport, despre turneul de la Paris si despre colaborarea cu Wim Fissette. "Deocamdata nu am semnat niciun contract, saptamana aceasta va urma decizia finala", a precizat Halep inainte de partida cu Kristina Mladenovic (prima de la Paris).

Simona HalepFoto: australianopen.com

Despre turneul de la Paris

"Sper sa dau tot ce pot, sa câstig acest meci, dar nu va fi usor pentru ca si eu am venit din Australia nu demult, nu am reusit sa ma recuperez total, sa fiu 100% apta pentru meci. Pana maine (n.r. miercuri) sper sa-mi revin complet" - Simona Halep pentru Digisport.

Suprafata de joc e mai lenta

"Am reusit sa dorm toata noaptea si sa mananc la orele care trebuie pentru fusul orar de aici. Mi-am revenit oarecum destul de bine, dar mai simt un pic diferenta de fus orar. Terenul este mai moale, mai lent, sper sa ma pot adapta si sa joc cel mai bun tenis al meu, meci cu meci" - Simona Halep.

Despre cum se simte la Paris

"Imi place acest oras, ma simt foarte bine aici, ma simt ca acasa. Am castigat la juniori turneul de la Roland Garros, ceea ce a fost un vis pentru mine cand am fost mica. Acum imi doresc sa reusesc si la seniori, dar nu va fi usor. Ma voi pregati insa foarte bine pentru asta si sper ca intr-o buna zi voi reusi acest lucru" - Simona Halep.

Despre infrangerea cu Dominika Cibulkova

"Am ramas si cu bucuria ca am reusit sa-mi indeplinesc unul dintre vise, sa fac sferturi de finala la un Grand Slam, dar si cu tristetea ca n-am putut sa joc jocul meu. Am pierdut o sansa, credeam ca am sa pot sa ajung in semifinala, dar asta e tenisul. Multi oameni din Romania m-au privit la TV, multi au venit in tribuna, am fost putin dezamagita de randamentul meu pe teren, dar totodata am fost bucuroasa pentru ceea ce am facut" - Simona Halep.

Despre colaborarea cu Wim Fissette

"L-am vazut ieri (n.r. duminica) prima data, am inceput colaborarea, pe teren ma inteleg foarte bine cu el, e un om ok, ma inteleg bine cu el si in afara terenului. Sper sa avem rezultate bune impreuna. Deocamdata nu am semnat niciun contract, saptamana aceasta va urma decizia finala", a conchis Simona Halep pentru Digisport.