Novak Djokovic a castigat a doua oara consecutiv Turneul Campionilor impunandu-se fara probleme in finala cu 6-3, 6-4 in fata lui Rafael Nadal. Ibericul ramane insa numarul 1 mondial la finalul sezonului. Nole a devenit astfel cel de-al saptelea jucator din istorie care se impune de cel putin trei ori la Turneul Campionilor. Clasamentul este dominat de Roger Federer cu 6 victorii.

HotNews.roFoto: Hotnews

Scorul la meciurile directe dintre cei doi este acum 22-17 in favoarea lui Nadal.

"Buna seara, vreau sa incep prin a-l felicita pe Rafa pentru sezonul extraordinar si pentru faptul ca este pe locul 1 in lume. Va multumesc ca aveti aceasta pasiune pentru sport, pentru a veni aici la toate meciurile de simplu si de dublu. Va multumesc pentru sprijin! Este un loc grozav pentru a termina sezonul. Cu siguranta ne vedem si la anul. Multumesc echipei mele, antrenorilor, dar si oamenilor dragi si apropiati mie. Poate credeti ca este un sport individual, dar succesul nu poate fi obtinut fara sprijinul celor din loja, care sunt alaturi de mine", a declarat la final Novak Djokovic, potrivit digisport.ro.

Novak Djokovic s-a calificat, duminica, in finala Turneului Campionilor, jucatorul sarb invingandu-l pe Stanislas Wawrinka in doua seturi, scor 6-3, 6-3. Rafa Nadal a trecut in semifinale de Roger Federer.