​Simona Halep a castigat Turneul Campionelor de la Sofia, in finala sportiva din Romania trecand de Samantha Stosur. "Sunt foarte fericita, imi doream sa castig mult acest turneu. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia", a precizat Simona.

Simona HalepFoto: usopen.org

"Imi doream mult sa castig acest turneu. Sunt foarte fericita. A fost un turneu extraordinar pentru mine. Felicitari si tie, Sam (n.r. Stosur), ai jucat bine toata saptamana" - Simona Halep, citata de Mediafax.

"Vreau sa le multumesc tuturor celor care au venit sa ma sustina, m-au ajutat mult. Vreau sa le multumesc si echipei mele, prietenilor mei si familiei si, bineinteles, lui Ilie Nastase, care a venit sa ma sustina" - Simona Halep.

"Vreau sa ma bucur de acest moment si apoi sa iau o vacanta si sa ma relaxez. Sper ca voi putea juca anul viitor cum am facut-o in acest an si sa am prestatii bune in Australia", a adaugat Halep.

Pe langa Turneul Campioanelor, Simona Halep s-a mai impus in acest an in turneele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven si Moscova.