Ilie Nastase a vorbit despre performantele din ultima perioada ale Simonei Halep, fostul sportiv fiind de parere ca Simona poate ataca primele pozitii ale ierarhiei WTA. "Acum trebuie sa se concentreze pe turneele de Grand Slam. Nu cred ca se multumeste cu acest loc, poate sa ajunga in primele cinci", a precizat Nastase.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"E un turneu foarte bun (n.r cel de la Moscova). Ea acum trebuie sa se concentreze mai mult pe turneele de Grand Slam, daca vrea sa intre in primele 10 si chiar mai aproape, numarul 5. Stosur a lovit puternic, insa nu putea sa o bata pe Simona si s-a vazut" - Ilie Nastase pentru Digi Sport.

"Cred ca Simona nu se multumeste cu locul 15 si o sa mearga mai in fata, daca va continua sa joace in felul acesta. Imi spunea cineva ca doar Serena Williams mai poate sa o bata, dar Serena le cam bate pe toate, asa ca nu e o problema. Sa fie ea locul 2, ar fi bine?" - Ilie Nastase.

"Trebuie sa joace la Australian Open. Daca are un parcurs bun si acolo poate sa intre in top 10. Nu e numai de investit, pentru ca, uitati-va, englezii au investit milioane in fiecare an in tenisul britanic si au asteptat atat de mult", a completat Nastase.

Turneele castigate de Simona in acesta sezon: Nurnberg, Hertogenbosch, Budapesta, New Haven si Moscova.

Singura jucatoare cu mai multe turnee castigate in acest sezon decat Simona este Serena Williams.

In acest moment, Simona se afla pe locul 14 in clasamentul WTA.