Steaua se afla in cantonament in Turcia, acolo unde campioana Romaniei se va duela cu Sahtior Donetk (pe 11 octombrie). "Aceasta perioada este binevenita, vom regla foarte multe lucruri. Sunt sigur ca Steaua se va califica in primavara europeana", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul ros-albastrilor.

Laurentiu Reghecampf Foto: AGERPRES

"Aceasta perioada este binevenita si vom regla foarte multe lucruri. Vreau sa fac echipa sa fie mult mai concentrata si determinata cand avem meciuri la nivelul de Champions League. Sunt sigur ca din iarna ne vom bucura din nou impreuna. Sunt sigur ca echipa Steaua se va califica in primavara europeana" - Laurentiu Reghecampf, la Dolce Sport.

"Stanciu a fost anuntat de antrenorul principal ca daca nu vrea sa vina la echipa nationala, poate sa anunte ca nu vine in perioada respectiva la nationala. Stanciu a considerat ca este mult mai important pentru el sa prinda o perioada de pregatire cu noi. Nu se pune problema de un refuz de a merge la echipa nationala", a completat Reghecampf.

Steaua se afla pe ultimul loc in grupa din Champions League, campioana Romaniei fiind invinsa cu 3-0 de Schalke si cu 4-0 de Chelsea. In urmatoarea partida, campioana Romaniei se va duela cu FC Basel.