Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. "A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100", a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Simona HalepFoto: wtatennis.com

"A fost o perioada foarte buna pentru mine, una in care am jucat bine. Sunt mult mai agresiva, dar si mult mai relaxata pe teren. Vreau sa iau fiecare punct la rand si sa lupt pentru el. Ma simt foarte bine si joc foarte, foarte bine acum.

A fost cel mai bun meci pe care l-am facut in toata cariera mea. Am jucat incredibil. Nu am facut nicio greseala. Inaintea partidei, vroiam sa fiu mai agresiva pe teren, si acest lucru mi-a functionat foarte bine. Am vrut sa ma bucur de meci si sa incerc sa dau tot ce e mai bun din mine", a declarat Simona Halep, citata de Digisport.

Romania - o tara mica, dar cu multi sportivi buni

"Suntem o tara mica (n.r. Romania), dar avem multe fete in Top 100. Suntem luptatoare si ne place sa ne antrenam in fiecare zi. Avem forta necesara pentru a castiga multe meciuri", a completat Simona Halep.