Andy Murray a anuntat, in aceasta saptamana, ca nu va lua parte la Roland Garros, din cauza unei accidentari la spate, informeaza presa britanica. "Este o decizie extrem de grea, nu ma aflu insa in starea fizica necesara pentru a juca la Paris", a spus Andy, numarul doi in clasamentul ATP.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Este o decizie extrem de grea, imi place foarte mult sa joc la Paris. Consultandu-ma cu doctorii si cu staff-ul meu am luat aceasta decizie dureroasa. Nu ma aflu in starea fizica necesara. Ma voi concentra in perioada urmatoare pe recuperarea fizica si imi doresc sa pot concura cat de curand. Imi cer scuze organizatorilor si va multumesc tuturor celor care imi transmiteți mesaje de incurajare", a declarat Andy Murray pe site-ul oficial, citat de Digisport.

Scotianul s-a accidentat in timpul Masters-ului de la Roma, intr-un meci impotriva lui Marcel Granollers (pe 15 mai).

Murray a bifat ultimele trei finale de Grand Slam: a castigat US Open-ul si a fost invins in ultimul act la Wimbledon si Australian Open.

Pentru a-l depasi pe Andy Murray (locul doi) in clasamentul ATP, Roger Federer este obligat sa ajunga in finala de la Roland Garros.