Novak Djokovic este omul momentului in tenisul de camp masculin, sarbul castigand Turneul Campionilor. "A fost un meci fantastic contra lui Federer. Este momentul meu, timpul meu. Am muncit mult pentru aceste victorii", a declarat liderul clasamentului ATP.

Novak DjokovicFoto: atpworldtour

"A fost un an foarte greu si lung, dar pana la urma a fost bine. Am avut de toate in 2012, victorii superbe, dar si momente de dezamagire, in special in finalele turneelor de Grand Slam. Contra lui Roger a fost un meci fantastic, dus pana la extrem. Ma bucur enorm ca am castigat, este momentul meu, timpul meu. De asemenea, sunt incantat ca voi incheia anul pe pozitia intai in clasamentul ATP. Inseamna mult pentru mine, am muncit mult pentru aceste victorii. In plus, am asteptari mari de la urmatoarea perioada. Imi doresc sa castig cat mai multe turnee", a declarat Novak Djokovic dupa finala Turneului Campionilor.

Djokovic a castigat pentru a doua oara in istorie Turneul Campionilor, sportivul din Serbia trecand in doua seturi, scor 7-6, 7-5, de Roger Federer.