Numarul 1 mondial Victoria Azarenka a reusit sa treaca in semifinalele turneului de la US Open de Maria Sharapova (nr. 3 ATP) cu 3-6, 6-2, 6-4 si va juca finala impotriva Serenei Williams (nr.4 ATP). Americanca a trecut lejer de Sara Errani cu 6-1, 6-2, potrivit AFP.

Serena vs. Azarenka Foto: Reuters

La masculin vom avea doua semifinale interesante: Tomas Berdych vs. Andy Murray si David Ferrer contra sarbului Novak Djokovic.

Novak Djokovic (favorit 2) s-a calificat in semifinalele turneului de la US Open dupa ce a trecut, in trei seturi, de Juan Martin Del Potro (favorit 7). A fost 6-2, 7-6(3), 6-4 pentru jucatorul din Serbia. In penultimul act al competitiei americane, "Nole" il va intalni pe David Ferrer (favorit 4).

Roger Federer a parasit US Open in faza sferturilor de finala, numarul unu mondial fiind invins de Tomas Berdych, scor 7-6(1), 6-4, 3-6, 6-3. In semifinale, Berdych se va duela cu Andy Murray.

In finala probei de dublu baieti, reprezentantii gazdelor, cuplul format din fratii Bob Bryan/Mike Bryan (nr. 2 ATP), au castigat in fata cuplului Leander Paes/Radek Stepanek cu 6-3, 6-4.