​Atacat de Rafael Nadal si Roger Federer pentru ca a schimbat in albastru culoarea suprafetei de joc de la Madrid (turneul masters iberic va beneficia in premiera de o zgura de culoare albastra), Ion Tiriac le-a raspuns calm celor doi campioni. "Sunt jucatori grozavi, le respect opinia, dar nu trebuie sa o accept", a precizat omul de afaceri roman.

Zgura albastra la "Madrid Masters" Foto: captura marca.com

"Nadal si Federer sunt jucatori grozavi. Le respect opinia, dar nu trebuie sa o accept. Este un sport care a existat timp de o suta de ani si care sper sa mai existe inca 100 de ani. Sunt sigur ca atunci cand vor juca pe aceasta zgura vor ajunge la concluzia potrivita. Am petrecut mult timp gandindu-ma la aceasta idee, la modul in care putem sa facem lucrurile mai bune nu doar pentru jucatori, ci si pentru spectatori", a declarat Ion Tiriac, conform gsp.

Tiriac, atacat de Nadal si Federer

Raspunsul lui Tiriac vine la putin timp dupa ce Rafael Nadal si Roger Federer l-au criticat pe omul de afaceri roman pentru faptul ca a schimbat culoarea suprafetei de joc de la Madrid Masters.

"Este o rusine ce face acest om! O lipsa de respect fata de traditia si istoria acestei arene. Inca mai sper ca nu voi fi nevoit sa joc pe o zgura de culoare albastra" - Rafael Nadal.

"Este o poveste lunga. Este trist ca jucatorii sunt nevoiti sa joace pe o suprafata pe care nu se simt bine. Rafael Nadal trebuie sa lupte. Nu se poate asa ceva tocmai la el in tara", a completat Roger Federer.

Turneul Masters de la Madrid se va desfasura in perioada 6-12 mai 2012.