Novak Djokovic si Rafael Nadal au facut spectacol in finala de la Australian Open. Sarbul s-a impus dupa cea mai lunga partida din istoria competitiei australiene (5 ore si 53 de minute). "Il felicit pe Novak si pe echipa lui, merita pentru ca fac lucruri deosebite", a precizat ibericul. "Am facut istorie cu Rafa astazi, ar fi trebuit sa fie doi invingatori", a replicat liderul mondial.

Djokovic vs Nadal Foto: australianopen.com

"Buna dimineata! Il felicit pe Novak si pe echipa lui, merita pentru ca fac niste lucruri deosebite. Mi-ar fi fost imposibil sa ajung aici fara echipa mea, le multumesc pe aceasta cale. Sunt fericit ca am ajuns in finala. La Melbourne ma simt ca acasa, este unul dintre cele mai primitoare turnee de Grand Slam. Am avut doua saptamani fantastice, si cu siguranta nu voi uita acest meci. De-abia astept sa ma intorc la anul" - Rafael Nadal.

"Buna dimineata si din partea mea. Am facut istorie cu Rafa in aceasta noapte, ar fi trebuit sa fie doi invingatori. Imi doresc sa mai avem multe finale de acest gen. Fara echipa mea nu as fi reusit sa ajung la aceasta performanta. A fost un meci atat de lung, vreau sa multumesc si publicului, a fost un adevarat sprijin pentru mine" - Novak Djokovic.

Novak Djokovic - Rafael Nadal 5-7, 6-4, 6-2, 6-7(5), 7-5