Liderul ATP Novak Djokovic a pierdut in fata compatriotului sau Janko Tipsarevic, in ultimul sau meci din grupa A la Turneul Campionilor de la Londra. Tipsarevic (inlocuitorul lui Andy Murray, retras dupa o singura intalnire, din motive medicale) s-a impus in trei seturi, 3-6, 6-3, 6-3.

Djokovic resimte uzura unui sezon extenuantFoto: Reuters

Pentru a continua in turneu, "Nole" are nevoie de un succes al lui David Ferrer in fata lui Tomas Berdych, in partida care va incheia grupa. In aceasta eventualitate, Djokovic urmeaza sa joace impotriva lui Federer, in semifinale.

"Corpul meu imi transmite semnale ca sezonul a fost deja prea lung si foarte greu. Daca va fi sa joc inca un meci la Londra, o voi face. Daca nu, voi fi bucuros sa imi iau un timp de odihna", a declarat Novak Djokovic, dupa esecul la Tipsarevic.

In turneul de dublu, Horia Tecau si Robert Lindstedt au pierdut in doua seturi in fata cuplului Melzer, Petzschner (3-6, 4-6) parasind Turneul Campionilor. Pentru promovarea in semifinale, Tecau si Lindstedt aveau nevoie de o victorie sau macar sa castige un set in ultima partida din serie.