Nemultumiti de faptul ca sezonul competitional este prea incarcat, jucatorii de top din tenisul de camp masculin au precizat ca sunt pregatiti de intrarea in greva, informeaza The National. "Sa speram ca nu se va ajunge acolo (nr. la greva), trebuie sa existe intelegere. Vrem sa se renunte la unele turnee, jucam prea mult de-a lungul unui an", a precizat Andy Murray.

Andy Murray Foto: Reuters

"Exista in mod clar un risc de greva. Stiu asta, pentru ca am vorbit deja cu jucatorii, unora dintre ei nu le este frica sa faca asta. Trebuie sa speram ca nu se va ajunge acolo, insa pot spune ca jucatorii se gandesc.

Vom incepe discutiile cu ATP si Federatia Internationala de Tenis pentru a vedea daca putem ajunge la un compromis. Daca nu va fi posibil acest lucru, atunci vom lua o decizie. Vrem ca unele lucruri sa se schimbe. Vrem sa se renunte la cateva turnee, pentru ca sa fie mai putine pe parcursul unui an, respectiv doua sau trei saptamani mai putine de joc. Cred ca asa ar fi rezonabil", a declarat Andy Murray, pentru BBC, citat de Mediafax.

Numarul patru mondial a precizat ca discutiile dintre jucatori si reprezentantii ATP vor fi reluate dupa Masters-ul de la Shanghai (va debuta pe 9 octombrie).