Cyndi Lauper a incurcat versurile imnului national al Americii, totul intamplandu-se cu ocazia semifinalei de la US Open dintre Serena Williams si Caroline Wozniacki. "M-am incurcat pe la mijloc amintindu-mi de 11 septembrie. Luna stralucea deasupra noastra si incercam, in acelasi timp, sa spun o rugaciune. Sper ca nu am stricat totul. Am vrut sa fie un moment linistitor", a precizat Lauper dupa incident, informeaza Mediafax.

Cyndi Lauper, gafa la US Open Foto: Reuters

In urma cu doar cateva zile, in Romania a avut loc un eveniment similar, Marcel Pavel incurcand versurile din strofa a doua a imnului national al Romaniei cu cele din prima, cu ocazia partidei dintre Romania si Franta (din preliminariile EURO 2012).

"Si ca-n a noastre piepturi pastram cu fala-un nume / Triumfator in lupte, un nume de Traian!" a fost inlocuit cu "Acum ori niciodata croieste-ti alta soarta,/ La care sa se-nchine si cruzii tai dusmani, si cruzii tai dusmani".

In urma acestui incident, Federatia Romana de Fotbal si Marcel Pavel au primit o amenda de cate 5000 de lei pentru "intonarea imnului national cu alt text", dupa cum a precizat Mihai Cristian Atanasoaie, prefectul Capitalei.

Vezi aici imnul cantat de Cyndi Lauper:

Vezi aici imnul cantat de Marcel Pavel: