Nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, miercuri, la Campionatul Mondial de la Shanghai, de detinatoarea trofeului Serbia, scor 12-5 (3-1, 3-1, 3-1, 3-2), in cea de-a doua partida din grupa B, informeaza Mediafax.

Romania, victorie importanta contra Chinei Foto: Reuters

Tricolorii n-au reusit sa produca surpriza in fata campioanei mondiale Serbia. Disperati sa adune puncte, dupa esecul din debut cu Australia (8-9), jucatorii antrenati de Kovacs Istvan au facut eforturi sa tina piept puternicei adversare din partida de miercuri, insa diferenta de valoare si jocul destul de timorat al Romaniei din primele doua reprize, si-au spus cuvantul.

Centrul Cosmin Radu a fost "anihilat" de puternica aparare sarbeasca, iar ceilalti coechipieri ai sai, tinuti la distanta de poarta, astfel incat principala lupta a Romaniei in atac a devenit cea cu expirarea timpului de atac. In ofensiva, Serbia a fost imposibil de oprit, actiunile sale fiind aplaudate la scena deschisa. Campioana mondiala a obtinut a doua victorie din grupa B si este lider cu 4 puncte, in timp ce Romania ramane pe locul 3, cu 0.