Oltchim Ramnicu Valcea a transferat-o pe Ekaterina Vetkova, una dintre cele mai bune jucatoare ale echipei Zvezda Zvenigorod in editia trecuta a Ligii Campionilor la handbal feminin, informeaza Mediafax. In varsta de 24 de ani, Ekaterina are 1,82 metri si 73 de kilograme, iar de-a lungul carierei pivotul a mai evoluat la Lada Togliatti. In 2009, a facut parte din echipa Rusiei care a cucerit titlul mondial.

Oltchim Ramnicu ValceaFoto: AGERPRES

"Luni se vor cunoaste toate schimbarile si noutatile din echipa. Pot spune ca vom merge cu un lot de 18 jucatoare, plus Cristina Neagu, din care nu va mai face parte insa interul Anastasia Pidpalova. Ei i-a expirat contractul si nu a fost prelungit, la linia de 9 metri, noi avand acum alte trei jucatoare, plus pe Cristina Neagu. Ne vom opri cu transferurile, lotul se reuneste si ne vom apuca de treaba" - Petre Berbecaru, presedinte Oltchim, pentru Mediafax.

Cel mai important transfer: preparatorul fizic

"Am reusit sa-l aducem pentru un an, pe cunoscutul preparator fizic Frank Khun, cu care noi am mai lucrat, dar a fost prezent langa echipa cand am mai ajuns in finala Ligii Campionilor, doar pe perioada verii. Acum, va fi cu totul altceva. Este un profesionist desavarsit, iar la rugamintea lui Radu Voina a acceptat sa fie alaturi de noi intreg sezonul viitor", a precizat Berbecaru.

Reunirea campioanei Romaniei va avea loc, luni, 3 iulie, la ora 16.00. Vor lipsi motivat Marija Jovanovici si Sanela Knezovici, jucatoare care au primit inca o saptamana de vacanta.

In Grupa D din Liga Campionilor, Oltchim Ramnicu Valcea se va duela cu Itxako (vicecampioana Europei), Dinamo Volgograd (campioana Rusiei) si o echipa venita din turul doi.