Echipa de handbal masculin HCM Constanta a devenit, sambata, pentru a sasea oara in istorie campioana Romaniei, dupa ce a invins, in cea de-a XXIV-a etapa a Ligii nationale pe CSA Steaua Bucuresti, scor 38-32 (18-18). Titlul obtinut sambata are o semnificatie aparte pentru constanteni deoarece vine la exact un an de la moartea fostului antrenor al echipei, Zoran Kurtes.

HCM ConstantaFoto: Agerpres

Victoria la sase goluri in fata Stelei le-a asigurat, sambata, celor de la HCM Constanta al treilea titlu consecutiv in Liga Nationala, cu doua etape inaintea incheierii sezonului. HC Odorhei, ocupanta locului secund in clasament, se afla la opt puncte distanta. Dobrogenii au in palmares sase titluri de campion, obtinute in 2004, 2006, 2007, 2009, 2010 si 2011.

HCM Constanta comemoreaza, sambata, un an de la moartea fostului antrenor Zoran Kurtes, jucatorii constanteni dedicandu-i titlul fostului tehnician. Alaturi de Kurtes, HCM Constanta a cucerit doua tituri de campioana si s-a calificat in premiera in optimile de finala ale Ligii Campionilor (sezonul 2009/2010).