Radu Voina nu a putut face minuni in echipa Oltchimului si valcencele au parasit Liga Campionilor in faza grupelor principale, dupa ce au fost invinse categoric de muntenegrencele de la Buducnost Podgorica, scor 32-21. Oltchimul avea nevoie de cel putin o remiza in acest meci, insa romancele au fost departe de forma aratata in sezonul trecut, cand au atins faza finala, si au fost eliminate din Liga dupa un meci intesat de greseli in atac si defensiva.

Oltchim, viitor in dubiuFoto: Agerpres

Oltchim s-a mentinut aproape de Buducnost doar in primele cinci minute si jumatate (3-3). Gazdele au pus insa rapid stapanire pe situatie, au profitat de greselile in defensiva ale valcencelor si s-au desprins la patru goluri dupa zece minute: 7-3.

De aici, meciul a curs intr-o singura directie, muntenegrencele profitand de nesiguranta defensivei si precipitarea din atacul Oltchimului. Buducnost a inscris din toate pozitiile, marcand chiar si cand a avut doua jucatoare eliminate.

Intrate cu sapte goluri avans la pauza (16-9), gazdele s-au dezlantuit in repriza secunda, ajutate fiind de greselile valcencelor, dar si de o atmosfera incendiara facuta de suporterii din tribune. Popovic si compania au dominat autoritar si repriza secunda, cea mai mica diferenta in aceasta parte fiind de sase goluri, iar cea mai mare de 11 (32-21), aceasta fiind si diferenta de la final.

Marcatoarele Oltchimului: Vizitiu 5, Manea 4, Maier 3, Ozel 2, Stanca 2, Fiera 2, Elisei 1, Bese 1, Nechita 1

In ultimul meci al Oltchimului din actualul sezon al Ligii Campionilor, valcencele vor intalni, in deplasare, pe Krim Mercator, in 19 martie.

Clasament:

Grupa 1:

1. Itxako 8 puncte (+6)

2. Buducnost 6 puncte (+12)

3. Otchim 4 puncte (-10)

4. Krin Mercator 2 puncte (-8)

Grupa 2:

1. Gyor 10 puncte (+34)

2. Larvik 8 puncte (+33)

3. Dinamo 2 puncte (-42)

4. Leipzig 0 puncte (-25)