Extrema stanga a celor de la HCM Constanta, George Buricea, este de parere ca meciul cu Bosna Sarajevo, penultimul din Grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin, a fost pierdut pe finalul primei reprize, atunci cand constantenii nu si-au aparat avansul de sase goluri.

George Buricea (HCM Constanta)Foto: ehfcl.com

"Am pierdut meciul pe finalul primei reprize. Intr-un minut si jumatate am luat patru goluri. I-am bagat pe bosniaci in meci. Publicul era ca la teatru cand aveam sase goluri, iar apoi a devenit un vulcan. Ziceai ca suntem pe stadion. Daca intram cu cinci goluri la pauza, nu mai aveau ce sa faca", a declarat Buricea pentru gsp.ro.

"Finalul a fost de cosmar. Am avut meciul in mana si l-am pierdut copilareste. Am fost cu doi oameni in plus pe teren, dar nu am fost in stare sa egalam. Nu avem nicio scuza. Pe final, cred ca am avut un 7 metri clar cand Angelovski a scapat pe contra-atac. Arbitrii au dat doar 9 metri. Cand mai erau cateva secunde, Marius Stavrositu a aruncat la poarta, dar a ratat. Nu mai aveam timp insa de actiuni pe semicerc, era o situatie disperata", a explicat Buricea.

Inaintea ultimului meci al Grupei D, Constanta se afla pe locul al cincilea, la un punct distanta de locul ce ii aduce calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Desi mai sunt sanse teoretice pentru calificare, HCM-ul va avea nevoie de o minune in fata lui Ciudad Real, care in tur a invins cu 34-28. "E foarte greu, Ciudad Real e o echipa de alt calibru, dar o sa ne legam de orice. Poate ei o sa vina fara motivatie, sa ne desconsidere un pic si sa avem sanse", a adaugat constanteanul.

HCM Constanta (4 puncte) intalneste in 3 martie pe ocupanta locului secund in Grupa D, Renovalia Ciudad Real (13 puncte).