Oficialii Oltchimului nu gasesc nicio explicatie pentru infrangerea echipei in cea de-a doua partida a Grupei Principale 1 din Liga Campionilor la handbal feminin, in fata echipei Itxako (Spania), scor 25-26. Desi si-au condus adversarele si la sase goluri, valcencele au cedat pe final: "E nepermis sa pierzi asa", a declarat presedintele clubului, Ioan Gavrilescu.

Oltchim, invinsa de ItxakoFoto: Agerpres

"Nu stiu daca a fost greu, dar stiu sigur ca e nepermis sa se piarda asa un meci. Eu nu-mi amintesc sa fi avut noi vreun meci in care sa conducem cu 5-6 goluri in ultimul sfert de ora si sa pierdem. Credeam ca batem la 10 goluri, cand am vazut ca facem scor. Nu am inteles nimic din ce s-a intamplat, nu am o explicatie, dar cand ai condus cu 6 goluri, e nepermis sa pierzi asa", a declarat presedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, pentru Mediafax.

"Poate e prea multa experienta la mijloc si sper sa n-am dreptatate, dar aceasta infrangere ne-ar putea costa calificarea in semifinale. Au fost si ratari incredibile pe final si variante, pe care nu le-am inteles. Repet: nu mai pot spune nimic! Poate mane voi fi lucid si voi intelege mai bine, dar acum sunt foarte afectat", a adaugat oficialul valcean.

De cealalta parte, tehnicianul lui Itxako, Ambros Martin, si-a felicitat elevele pentru revenirea extraordinara din finalul partidei: "Fetele au facut o treaba excelenta. Nu as vrea sa evidentiez unele jucatoare in defavoarea altora, dar cele trei mingi scoase de Silvia Navarro pe final au fost momentele cheie. Fetele au reusit sa intoarca meciul cand in mod normal toti ar fi cedat. Oltchim are un buget mai mare, mai multa experienta, reputatie, dar noi am fost capabili sa exploatam totul la maximum, indiferent de calitatea echipei noastre".

Oltchim are doua puncte dupa primele doua meciuri ale Grupei Principale 1. Urmatorul meci al valcencelor va avea loc in 20 februarie, pe teren propriu, in fata celor de la Krim Mercator.