TVR ii raspunde lui Cristian Gatu, presedintele FRH, dupa ce acesta a precizat ca postul public de televiziune a vandut drepturile de la CM de handbal masculin catre DolceSport. "Aceasta competitie a fost achizitionata in urma cu cateva luni de catre DolceSport de la un furnizor strain", a declarat pentru HotNews.ro Cosmin Cernat.

"TVR nu a vandut niciun meci de la Campionatul Mondial din Suedia, pentru ca aceasta competitie a fost achizitionata in urma cu cateva luni de catre DolceSport de la un furnizor strain, asa cum se explica si in articolul de azi (nr. miercuri) din Gazeta Sporturilor.

Imi place sa cred ca prietenul Cristian Gatu, pe care il cunosc de aproape doua decenii, nu a declarat asa ceva, iar daca a facut-o cu siguranta a fost doar o eroare, mai ales ca domnia sa nu se pricepe la achizitiile de drepturi tv" - Cosmin Cernat, reprezentant TVR.

Cristian Gatu a declarat, in cursul zilei miercuri, ca "este deranjant ca postul public de televiziune nu vrea sa dea astfel de meciuri, fie ca este vorba de meciuri de handbal sau box, asa cum a fost cazul lui Lucian Bute".