Evolutia nationalei Romaniei la Campionatul Mondial de handbal masculin din Suedia nu va putea fi urmarita de catre publicul larg din tara noastra, dupa ce Televiziunea Romana a vandut drepturile de televizare catre DolceSport.

Nationala de handbal a RomanieiFoto: Hotnews

"Televiziunea Romana a achizitionat drepturile pentru transmiterea Campionatului Mondial de handbal din Suedia, dar probabil pentru ca nu aveau suficienti bani pentru a se deplasa acolo, nu stiu, nu vreau sa gresesc, au decis ca e mai bine pentru ei sa vanda acest Campionat Mondial altui post. Cei de la DolceSport au achizitionat acest turneu final", a declarat Gatu, potrivit gsp.ro.

"Este deranjant ca postul public de televiziune nu vrea sa dea astfel de meciuri, fie ca este vorba de meciuri de handbal sau box, asa cum a fost cazul lui Lucian Bute. Noi am fost bucurosi totusi ca meciurile fetelor de la Europene au fost televizate, dar din pacate pe TVR 2, ci nu pe TVR 1 asa cum era normal", a adaugat presedintele FRH.

Nationala Romaniei debuteaza la CM 2011 vineri, 14 ianuarie, de la ora 19:00, impotriva Croatiei, medaliata cu argint la editia trecuta.