Oltchim a castigat de-o maniera categorica, scor 34-18, partida cu HC Zalau, contand pentru etapa cu numarul X a Ligii Nationale. Principala marcatoare a campioanei Romaniei a fost Oana Manea (sapte reusite). In urma acestui rezultat, echipa din Ramnicu-Valcea a ajuns la cota 20 de puncte (este neinvinsa in actuala editie de campionat), informeaza Mediafax.

Oltchim, inca o victorie clara in campionatFoto: Agerpres

Dupa un inceput ezitant de partida, la pauza a fost 19-12 pentru Oltchim, formatie care a dovedit inca o data ca nu are rival in campionatul intern. In minutul 23, Ionela Galca Stanca a fost eliminata din joc dupa ce a faultat o adversara pe un contraatac.

Pana la urma, rezultatul final a fost de 34-18 pentru gazde. In alta ordine de idei, jucatoarele Talida Tolnai, Adina Fiera, Iulia Curea, Roxana Han si Ada Nechita si-au prelungit cu un sezon angajamentele cu Oltchim (cu cateva zile inainte, Oana Manea si Ionela Stanca facusera acelasi lucru).

Campioana Romaniei asteapta inca un raspuns de la handbalistele Cristina Neagu, Patricia Vizitiu si Anastasia Pidpalova.

Marcatoare:

Oltchim – Manea 7 goluri, Nechita 6, Ozel 4, Curea 4, Neagu 4, Ardean-Elisei 3, Geiger 2, Pidpalova 2, Bese 1, Han 1.

HC Zalau – Molfea 6 goluri, Babeanu 5, Coadalata 4, Somoi 1, Ailincai 1, Viscreanu 1 (conform Mediafax).

Se vor juca duminica:

Tomis Constanta-HCM Stiinta Baia Mare

SCM Craiova-Otelul Galati

Rulmentul Brasov-HCM Roman

CSM Cetate Deva-CSM Bucuresti

Universitatea Resita-Dunarea Braila

„U” Jolidon Cluj-HCM Buzau.