O plangere scrisa de un fan al echipei de fotbal american Cleveland Browns, trimisa clubului in noiembrie 1974, a devenit senzatia internetului in ultimele zile. Nemultumit de faptul ca anumiti suporteri arunca in tribune cu avioane de hartie, fanul a trimis o scrisoare clubului, insa raspunsul venit din partea unui oficial al celor de la Cleveland Browns este epic.

Raspunsul clubului Cleveland BrownsFoto: deadspin.com

James N. Bailey, consilier general al clubului Cleveland Browns, a primit in noiembrie 1974 o scrisoare de nemultumire din partea unui fan, pe nume Dale Cox, ce era ingrijorat de faptul ca avioanele de hartie pe care alti suporteri le arunca in timpul meciurilor i-ar putea crea leziuni grave la ochi sau ureche.

"Sunt unul dintre abonatii ce vine sau cel putin incearca sa vina la fiecare meci. Se pare ca una dintre distractiile catorva fani a devenit lansarea avioanelor de hrartie facute in special din programul meciului. Dupa cum stiti, exista riscul ca aceste avioane de hartie sa provoace leziuni oculare grave si poate chiar la ureche. Sunt sigur ca acest lucru a mai fost adus in atentia dumneavoastra si personalul dumneavoastra a fost martor al acestor acte.

Va informez ca, din moment ce sunteti in pozitia de a controla sau a pune capat acestor actiuni din partea fanilor,

Raspunsul oficialilor clubului Cleveland Browns

Raspunsul oficialilor clubului Cleveland Browns

Foto: deadspin.com

sunteti responsabili pentru orice leziune suferita de orice persoana din anturajul meu ce asista la unul din evenimentele dumneavoastra. Sper ca aceasta activitate lipsita de respect si posibil periculoasa va inceta", a scris fanul Dale Cox, un avocat din Akron.

Bailey i-a raspuns fanului dupa doua zile, intr-un mod inedit: "Draga domnule Cox, v-am atasat o scrisoare pe care am primit-o in 19 noiembrie 1974. Cred ca trebuie sa fiti la curent cu faptul ca un dobitoc foloseste numele dumneavostra pentru a trimite scrisori tampite".

Bailey, acum in varsta de 66 de ani, este consultant la o firma din San Diego si dupa 36 de ani se amuza de scrisoarea trimisa: "E surprinzator. Am primit o multime de telefoane de la vechi prieteni care au vazut scrisoarea pe internet. Aveam 28 de ani cand am scris acel raspuns. Ar fi trebuit sa fiu mai precaut. Ma bucur insa ca mama nu mai este aici sa vada scrisoarea".

Dupa ce a trimis scrisoarea fanului, Bailey i-a aratat raspunsul si patronului clubului, Art Modell, care nu a fost prea incantat de actiunea lui: "Dupa ce am trimis scrisoarea, Art mi-a zis: ".

Dale Cox, in varsta de 72 de ani, are acum un cabinet particular de avocatura in Orofino, Idaho, si, contactat de o publicatie din Cleveland, a declarat ca s-a amuzat pe seama scrisorii primite: "Inca sunt abonat la Browns. Nu m-am suparat dupa ce am primit raspunsul lui Bailey. Am crezut ca e grozav si chiar am folosit si eu dupa aceea acest raspuns de cateva ori".