Mos Craciun i-a "ocolit" si in acest an pe cei de la Los Angeles Lakers, campionii en-titre fiind invinsi din nou in ziua de Craciun. Dupa ce anul trecut au pierdut in fata celor de la Cleveland Cavaliers, Bryant si compania au fost dominati si invinsi categoric sambata de catre Miami Heat. Orlando Magic a simtit din plin "magia sarbatorilor" reusind sa intoarca scorul in ultimele 2 minute si jumatate in partida cu Boston Celtics.

James (Miami) vs Bryant (Lakers)Foto: Reuters

Cu 27 puncte, 11 recuperari si 10 assist-uri, LeBron James (Miami Heat) si-a condus echipa catre o victorie categorica in fata campioanei Lakers. Miami a dominat partida, conducand la jumatatea meciului cu 9 puncte si desprinzandu-se in al patrulea sfert si la 21 de puncte. S-a incheiat 96-80 in favoarea lui Miami, iar Lakers inregistreaza a doua infrangere consecutiva, dupa ce marti a pierdut cu Milwakee (79-98).

"Nu-mi pasa daca pierdem la 20 puncte sau la unul singur, pur si simplu nu-mi place sa pierd. Sunt suparat din cauza modului in care jucam. Aceste jocuri par mai importante pentru adversari decat pentru noi si trebuie sa schimbam asta", a declarat la sfarsitul jocului Kobe Bryant, care a inscris 17 puncte impotriva celor de la Miami.

Boston Celtics a fost la doar trei minute de a 15-a victorie consecutiva din acest sezon, insa Jameer Nelson a fost "Mos Craciun" pentru cei de la Orlando Magic, inscriind zece puncte in ultimele 2:32 minute si aducand victoria echipei sale, cu 86-78. Boston Celtics e lider in continuare in Conferinta de Est, cu 23 de victorii si 5 infrangeri (821 puncte).

Rezultatele inregistrate sambata:

New York Knicks - Chicago 103 - 95

Orlando - Boston 86 - 78

Miami Heat - LA Lakers 96 - 80

Oklahoma - City Denver 114 - 106

Golden State - Portland 109 - 102