Declarata cel mai bun inter stanga, golgeter si cea mai buna pasatoare de la Campionatul European de handbal feminin 2010, Cristina Neagu ar putea parasi la sfarsitul sezonului formatia Oltchim Ramnicu Valcea. Sportivei romance ii expira contractul in vara si trebuie sa aleaga daca va continua alaturi de Oltchim sau va pleca in strainatate, Neagu fiind dorita de cluburi mari din Europa.

Cristina Neagu Foto: AGERPRES

"Cristinei ii expira contractul cu Oltchim in vara anului viitor. Daca isi va dori sa plece va pleca, nu avem ce sa-i facem. Noi am inceput tatonarile pentru o eventuala prelungire a contractului. Am vorbit deja cu Neagu, inainte de Campionatul European, ne-a spus ca vrea sa se mai gandeasca. Vom relua discutiile in luna ianuarie, dupa sarbatori. Este normal ca ne dorim enorm sa o pastram la Oltchim", a declarat Ioan Gavrilescu, presedintele Oltchimului, potrivit Mediafax.

"Am vazut stiri conform carora ar putea primi 600.000 de euro pentru doua sezoane. Sincer sa fiu nu cred in aceste speculatii. Cert este ca pe adresa clubului Oltchim nu a venit pana acum o cerere oficiala de transfer de la Gyor, Itxako sau Viborg", a adaugat Gavrilescu.

Cristina Neagu se afla in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare de handbal a lumii, alaturi de ea mai fiind nominalizate muntenegreanca Bojana Popovic (Buducnost), Ludmila Postnova (Zvezda Zvenigorod), Grit Jurack (Viborg HK) si Katrine Lunde-Haraldsen (Gyor Audi ETO). Castigatoarea titlului va fi anuntata in 9 ianuarie.