Oltchim a reusit prima victorie din actuala editie a Ligii Campionilor, valcencele trecand fara prea mari emotii, scor 28-19, de Toulon. Frantuzoaicele au dat senzatia ca nu s-au gandit in niciun moment la un rezultat mare, in timp ce Neagu, Galca si compania au obtinut o victorie importanta in fata unui adversar modest. In urmatoarea disputa din Grupa C, Oltchim va da piept cu Larvik.

Oltchim, victorie cu ToulonFoto: csoltchim.com

Vezi aici desfasurarea meciului Oltchim - Toulon:

Min 60/ Oltchim - Toulon 28-19

Au marcat: Stanca, Vizitiu, Neagu, Elisei

Oltchim a mai slabit turatia pe finalul disputei, dar cu toate acestea, campioana Romaniei s-a impus la o diferenta de noua goluri in fata frantuzoaicelor de la Toulon.

Min 50/ Oltchim - Toulon 24-15

Au marcat: Neagu, Vizitiu (2), Elisei (2), Gatzel

Gazdele nu dau senzatia ca forteaza, valcencele marcand fara sa se intrebuinteze prea serios. Distanta de pe tabela se pastreaza la 7-8 goluri, iar Paula Ungureanu inchide bine poarta in multe faze.

Min 40/ Oltchim - Toulon 18-12

Au marcat: Vizitiu, Gatzel, Elisei

Valcencele inscriu aproape la fiecare actiune, frantuzoaicele sunt neinspirate in atac. Elisei puncteaza pe contraatac, Oltchim se distanteaza la noua goluri. Urmeaza insa trei minute in care gazdele cad inexplicabil, iar Toulon puncteaza de trei ori consecutiv. In plus, Valeria Bese este eliminata pentru a doua oara in acest meci.

Min 30/ Oltchim - Toulon 15-9

Au marcat: Gatzel, Elisei, Neagu, Manea

Paula Ungureanu continua paradele, iar Oltchim nu primeste gol cateva minute. Elisei bifeaza golul primei reprize (a inscris superb, cu mult efect), iar Neagu face ca avantajul gazdelor sa fie de sase goluri. La pauza, valcencele conduc cu 15-9.

Min 20/ Oltchim - Toulon 11-6

Au marcat: Neagu(2), Galca

Valeria Bese este eliminata pentru doua minute, dar frantuzoaicele nu profita de situatie in faza imediat urmatoare. Paula Ungureanu reuseste cateva parade, in timp ce Cristina Neagu rateaza o lovitura de la 7 metri. Dupa 20 de minute, 11-6 pentru Oltchim.

Min 10/ Oltchim - Toulon 8-4

Au marcat: Stanca (3), Elisei (2), Ozel, Steluta Luca, Nechita

Dupa un inceput mai greu de meci (a fost 0-2), Oltchim si-a revenit repede, iar Stanca si Elisei (ambele cate o dubla) au dus scorul la 4-2. Campioanele Romaniei au trecut la conducerea disputei, iar dupa primele 10 minute tabela arata 8-4.

Arbitri: Valerija Gusev/Stella Vartanyan (RUS)

Delegat: Anton Schlick (AUS)

Meciuri disputate pana acum in Grupa C:

(Etapa II) Oltchim - Toulon 28-19

(Etapa II) Larvik - Randers 33-19

(Etapa I) Randers - Oltchim 27-23

(Etapa I) Toulon - Larvik 28-31

Clasament Grupa C:

1. Larvik 4 puncte (64:47)/ (+17)

2. C.S. "Oltchim" Rm. Valcea 2 (51:46)/ (+5)

3. Randers HK 2 (46:56)/ (-10)

4. Toulon 0 (28:31)/ (-3).