Procesul in cazul uciderii lui Marian Cozma a inceput la Veszprem in cursul zilei de luni, trei barbati fiind acuzati de omor dupa disparitia prematura a fostului handbalist roman, informeaza AFP. Raffael Sandor, principalul suspect, isi mentine pozitia de nevinovatie, dupa cum relateaza Balasz Nemeth, judecatorul sef.

Marian CozmaFoto: AGERPRES

In data de 8 februarie 2009, Marian Cozma a fost injunghiat mortal in cadrul unei altercatii care a avut loc in localul Patriota din Veszprem. La incident au mai luat parte si coechipierii de la MTK Veszprem Zarko Sesum si Ivan Pesic, dar singurul care si-a pierdut viata a fost Marian.

"Sandor Raffael, principalul suspect, si-a mentinut declaratia data initial, acesta negand orice implicare in cazul omorarii lui Marian Cozma. Sandor a precizat ca nu a participat la altercatia in urma careia handbalistul si-a pierdut viata. De asemenea, acesta a mai declarat ca nu a avut vreun cutit asupra sa", a declarat Balasz Nemeth, judecatorul sef in cazul Cozma.

In cazul disparitiei sportivului roman, trei barbati au fost acuzati de omor, doi de tentativa de omor, alti doi de parasire a tarii in timp ce erau urmariti, in timp ce 25 au fost acuzati de tulburare a linistii publice.