"In viziunea mea, prima optiune ar fi norvegianca Marit Breivik. Ne-o dorim mult, acum sa vedem daca vom si reusi sa o aducem", a declarat Ioan Gavrilescu, presedintele Oltchimului (pentru Mediafax) in legatura cu viitorul antrenor al campioanei Romaniei. Pe lista se mai afla Peter Covacs, Tonje Tiselj, Anja Andersen si Roth Kalman.

"In viziunea mea, prima optiune ar fi norvegianca Marit Breivik. Ne-a dorim mult, acum sa vedem daca vom si reusi sa o aducem. Deocamdata ne-am intins antenele, sa vedem ce si cum. De asemenea, ungurul Peter Covacs este pe lista noastra. Urmatorii pe lista posibilor tehnicieni ai Oltchimului sunt slovenul Tonje Tiselj, daneza Anja Andersen si ungurul Roth Kalman. Fetele se reunesc pe data de 28 iunie, pana atunci vom avea un antrenor" - Ioan Gavrilescu pentru Mediafax.

In varsta de 54 de ani, Marit Breivik a fost selectionerul echipei feminine e Norvegiei cu care a castigat un titlu olimpic la JO de la Beijing si un bronz la JO de la Sydney. De asemenea, a mai cucerit un titlu mondial (1999), trei medalii de argint (1997, 2001 si 2007), patru titluri europene (CE 1998 din Olanda, CE 2004 din Ungaria, CE 2006 din Suedia si CE 2008 din Macedonia), doua medalii de argint (CE 1996 din Danemarca si CE 2002 din Danemarca) si o medalie de bronz (CE 1994 din Germania).

Radu Voina a plecat de la campioana Oltchim dupa un sezon in care a cucerit titlul national si a ajuns pana in finala Ligii Campionilor (pierduta in fata celor de la Viborg).