Cristina Varzaru a castigat pentru a doua oara consecutiv trofeul Ligii Campinilor la handbal feminin cu Viborg si sambata a devenit golgeterul celei mai importante competitii inter-cluburi din Europa cu 101 goluri reusite in acest sezon. In timp ce Varzaru dansa alaturi de cupa, intr-un alt colt al Salii Polivalente, o alta romanca isi anunta retragerea: "E momentul sa ma retrag",a mentionat Narcisa Lecusanu.

Varzaru, dansand in cupa Ligii CampionilorFoto: Hotnews

"Ma simt bine, sunt multumita. Inca nu pot sa ma bucur asa cum trebuie pentru ca mai avem un meci in Cupa Danemarcei si apoi in la nationala. Le felicit pe fetele de la Oltchim. Ele au fost stresate in meciul de la Bucuresti deoarece stiau ca nu vor avea prea multe sanse sa intoarca rezultatul. Merita admiratia tuturor pentru ca au ajuns in finala, sunt niste fete minunate, cu un public minunat. Nu au prea multa experienta, dar vor mai ajunge in finala. Valcea mi se pare o echipa extraordinara, are admiratia tuturor, mai putin a romanilor, insa afara o apreciaza toata lumea", a delarat Cristina Varzaru.

Romanca a inscris sambata impotriva Oltchimului sase goluri, depasind-o in clasamentul golgeterilor pe jucatoarea lui Hypo, Alexandra Do Nascimento. "Ma gandesc la cat timp mai am pe terenul de handbal si ma bucur pentru fiecare moment trait pe teren", a adaugat extrema dreapta a Viborgului.

Narcisa Lecusanu, in varsta de 33 de ani, si-a felicitat colega de la nationala si a anuntat ca e momentul sa puna capat carierei sale: "Regretam ca nu am reusit un rezultat pozitiv aici, dar Viborg este o echipa foarte buna, foarte puternica. Au fost mai bune si in seara asta. Eu am ajuns la o varsta si e momentul sa ma retrag. Ma bucur ca s-a creat aceasta echipa la Oltchim, un club profesionist, din pacate este singurul din Romania. Eu insa m-am resemnat intr-un fel sau altul. Ma bucur ca am realizat lucruri mari la Oltchim si sper sa mearga inainte aceasta echipa frumoasa" (sport.ro)